ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Συνεχίζονται τα έργα στο κέντρο

Facebook
Twitter
3864555

Οι εργασίες για την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Κάτω πόλης έχουν παύσει να επικεντρώνονται πλέον στην περιοχή και στον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων, έχοντας μεταφερθεί με τις παρεμβάσεις που γίνονται στην οδό Αράτου προς το κέντρο της Πάτρας.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις εργασίες που γίνονται στο ύψος της Μαιζώνος, στην ακτίνα της Τριών Ναυάρχων και της Γούναρη, έχει φέρει μια σειρά προβλημάτων που έχει κάνει το κυκλοφοριακό φόρτο ακόμα πιο έντονο για τους οδηγούς που κατεβαίνουν με το αμάξι τους στο κέντρο.

Σύμφωνα με αρκετούς οδηγούς που την περασμένη εβδομάδα έκαναν το λάθος να μπουν με το όχημα τους στο κέντρο της Πάτρας, υπέστησαν ταλαιπωρία αφού λόγω των εργασιών που γίνονται στην οδό Αράτου δεν είχαν την δυνατότητα ούτε να μπουν σε αυτό, αλλά και ούτε και να βγουν.

Η μόνη διέξοδος ήταν η Όθωνος Αμαλίας που έτσι και αλλιώς με τον παραλιακό ποδηλατόδρομο έχει απίστευτο φόρτο και η μόνη είσοδος είναι η Αγίου Ανδρέου με τα γνωστά προβλήματα. Ακόμα και η Μπουμπουλίνας ήταν κλειστή λόγω εργασιών, όπως και το κάτω μέρος της Τριών Ναυάρχων.

Οι εργασίες στο επόμενο διάστημα θα συνεχιστούν στα πεζοδρόμια της Μαιζώνος, στην ακτίνα της Τριών Ναυάρχων και της Αγίου Ανδρέου, στην Κανάρη και στην Σισσίνης με την ανασκευή των πεζοδρομίων και φυσικά στην Αράτου που θα παραμείνει για αρκετό διάστημα κλειστή.

Το όλο σκηνικό, σύμφωνα με αρκετούς πατρινούς οδηγούς που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα, αποτελεί μια πρώτη γεύση από το τι πρόκειται να ακολουθήσει τους επόμενους μήνες. Ας μην ξεχνάμε ότι μετά το Πάσχα ξεκινούν οι εργασίες για την πεζοδρόμηση της Μαιζώνος.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top