ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πάτρα: Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι σπουδαστές της Δραματικής Σχολής του ΔΗΠΕΘΕ

apollon
Συνεχίζουν τις δράσεις τους οι σπουδαστές της Δραματικής Σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ενάντια στο Π.Δ. 85/2022, το οποίο εξομοιώνει τα διπλώματα των Δραματικών Σχολών, των Σχολών Χορού και Κινηματογράφου με Απολυτήρια Λυκείου, κατατάσσοντάς τους στην κατηγορία εργαζομένων Δ.Ε. (Δίχως Ειδίκευση).

Μάλιστα, για σήμερα, το Σωματείο Σπουδαστών Δραματικής Σχολής Πάτρας, έχει διοργανώσει μαθήματα υποκριτικής ανοικτά στο κοινό. Στόχος τους είναι να επικοινωνηθεί ένα μέρος του περιεχομένου των μαθημάτων και της καθημερινότητάς τους.
Στο πλευρό τους έχουν τρεις καθηγητές τους, και συγκεκριμένα τους Περικλή Μουστάκη, Βασίλη Κόκκαλη και Θάνο Παπακωνσταντίνου, οι οποίοι θα διδάξουν κάθε έτος ξεχωριστά με τα μαθήματα αυτά να ξεκινούν στις 3 το μεσημέρι και να ολοκληρώνονται στις 7.30 το απόγευμα.
Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα των μαθημάτων είναι το εξής:
15:00-16:30 : Υποκριτική, Βασίλης Κόκκαλης (Α’ έτος)
16:30-18:00: Υποκριτική, Θάνος Παπακωνσταντίνου (Γ’ έτος)
18:00-19:30: Υποκριτική, Περικλής Μουστάκης (Β’ έτος)
Όμως, οι δράσεις των Σπουδαστών της Δραματικής Σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας δεν σταματούν εδώ καθώς είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν και τις επόμενες ημέρες, με το πρόγραμμα να ανακοινώνεται σύντομα. Πάντως, όπως μαθαίνουμε θα περιλαμβάνει πορεία, μουσικές εκδηλώσεις αλλά και ποίηση, τα μέσα δηλαδή μέσα από τα οποία εκφράζονται οι καλλιτέχνες.

You may also like

Comments are closed.