ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Τα διπλά φανάρια… παραμένουν

Facebook
Twitter

Όση η αντιδρόμηση της Κανακάρη «παγώνει», τόσο συνεχίζεται αυτή κωμωδία στο κέντρο της Πάτρας και έξω από αυτό, με τα διπλά φανάρια.

Τα φανάρια που μπερδεύουν τους οδηγούς (αλλά και τους πεζούς)  και βρίσκονται σε κομβικά σημεία της Πάτρας που έχουν όλο το 24ώρο σχεδόν κυκλοφοριακή αιχμή. Οι οδηγοί δεν ξέρουν τι να κάνουν και ποια από τα φανάρια θα πρέπει να ακολουθήσουν.

Γιατί σε τελική ανάλυση: Ποια λειτουργούν και ποια είναι σβηστά; Τα παλιά ή τα καινούργια; Τα καινούργια ή τα παλιά; Ή μήπως ανάλογα με τη μέρα; Πάντως ακόμα και μία βόλτα στην Πάτρα, είτε με το αμάξι, είτε με το μηχανάκι, είτε με το ποδήλατο, έχει ένα ενδιαφέρον.

Μια περιπέτεια ρε παιδί μου. Αρκεί η περιπέτεια αυτή να μην σε στείλει στο νοσοκομείο. Α, και κάτι τελευταίο: Έχει ακούσει κανείς κάτι για το τι θα γίνει με την αντιδρόμηση της Κανακάρη;

Το έργο που έχει αποφασιστεί και θα προχωρήσει όπως έχει σχεδιαστεί. Μάλλον μετά τις εκλογές, γιατί δεν είναι προφανώς για τέτοια έργα η προεκλογική περίοδος. Αρκεί βέβαια μετά το… πάγωμα του έργου να μην ξυλιάσουμε κιόλας.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top