ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: Τα ευρήματα που δείχνουν ασφυκτικό θάνατο για την Μαλένα

Facebook
Twitter
Η ιατροδικαστής Ελπίδα Σπανουδάκη ανέφερε στο Live News ότι στην περίπτωση της Μαλένας δεν είχαν εκτιμηθεί όλα τα κομμάτια του παζλ.

Σύμφωνα με την κ. Σπανουδάκη, οι ιατροδικαστές πρέπει να ακολουθήσουν ένα πρωτόκολλο, δηλαδή να έχουν αντίγραφο του φακέλου, να διενεργήσουν νεκροψία, νεκροτομή, ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

«Βάσει πρωτοκόλλου δεν προκύπτει κάποια ηπατική ανεπάρκεια για την Μαλένα. Επίσης, οι κακώσεις που φέρει στο πρόσωπό της, νομίζω ότι κι εκεί δεν είχαμε την κατάλληλη ερμηνεία των κακώσεων αυτών. Εφόσον δεν βρέθηκε πρόβλημα παθολογικό, καρδιολογικό και γονιδιακό, με τη μέθοδο του αποκλεισμού καταλήγουμε ότι ο θάνατος της Μαλένας οφείλεται μάλλον σε ασφυκτικό θάνατο», δήλωσε.

Σχετικά με την περίπτωση της Ίριδας και το αίμα που βρέθηκε στο πανάκι της η ιατροδικαστής δήλωσε ότι είτε είναι συνέπεια τραύματος είτε από το οροαιματηρό περιεχόμενο από τη μύτη και στο στόμα του βρέφους λόγω πνευμονικού οιδήματος. Όλα δείχνουν, τόνισε, πως ο θάνατος της Ίριδας προήλθε από εγκληματική ενέργεια.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top