ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Τα ευρήματα που δείχνουν ασφυκτικό θάνατο για την Μαλένα

patraMalena905 1536x880 1
Η ιατροδικαστής Ελπίδα Σπανουδάκη ανέφερε στο Live News ότι στην περίπτωση της Μαλένας δεν είχαν εκτιμηθεί όλα τα κομμάτια του παζλ.

Σύμφωνα με την κ. Σπανουδάκη, οι ιατροδικαστές πρέπει να ακολουθήσουν ένα πρωτόκολλο, δηλαδή να έχουν αντίγραφο του φακέλου, να διενεργήσουν νεκροψία, νεκροτομή, ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

«Βάσει πρωτοκόλλου δεν προκύπτει κάποια ηπατική ανεπάρκεια για την Μαλένα. Επίσης, οι κακώσεις που φέρει στο πρόσωπό της, νομίζω ότι κι εκεί δεν είχαμε την κατάλληλη ερμηνεία των κακώσεων αυτών. Εφόσον δεν βρέθηκε πρόβλημα παθολογικό, καρδιολογικό και γονιδιακό, με τη μέθοδο του αποκλεισμού καταλήγουμε ότι ο θάνατος της Μαλένας οφείλεται μάλλον σε ασφυκτικό θάνατο», δήλωσε.

Σχετικά με την περίπτωση της Ίριδας και το αίμα που βρέθηκε στο πανάκι της η ιατροδικαστής δήλωσε ότι είτε είναι συνέπεια τραύματος είτε από το οροαιματηρό περιεχόμενο από τη μύτη και στο στόμα του βρέφους λόγω πνευμονικού οιδήματος. Όλα δείχνουν, τόνισε, πως ο θάνατος της Ίριδας προήλθε από εγκληματική ενέργεια.

You may also like

Comments are closed.