ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Τα μηνύματα της Πισπιρίγκου στους γιατρούς – “Υγιέστατο το παιδί πριν τα επεισόδια”

mitroktonos spiti

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας. Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τις κινήσεις της 33χρονης κατηγορούμενης, όσο η μικρή Τζωρτζίνα βρισκόταν στα νοσοκομεία.

Εντύπωση προκαλούν τα μηνύματα που έστελνε σε γιατρό στο Νοσοκομείο του Ρίου, όταν το παιδί είχε πάρει εξιτήριο.

Τα μηνύματα στο γιατρό

Οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν για το μικρό κορίτσι, το οποίο έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 19 Ιουλίου του 2021 και επέστρεψε στο σπίτι της.

Εκεί θα μείνει για περίπου επτά μήνες, προτού οδηγηθεί και πάλι σε νοσοκομείο, στις 19 Ιανουαρίου του 2022, καθώς εισάγεται και πάλι στο Ρίο με τη μητέρα της να κάνει λόγο για αναίτια επεισόδια σπασμών.

Το επτάμηνο που μεσολαβεί όμως, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν χάνει την επαφή της με τους γιατρούς που παρακολουθούσαν την Τζωρτζίνα.

Ειδικότερα, στις 24 Δεκεμβρίου η Ρούλα Πισπιρίγκου στέλνει μήνυμα σ’ έναν από τους γιατρούς της Τζωρτζίνας.

«Καλά Χριστούγεννα να έχετε με υγεία. Η Παναγία και η γέννηση του Χριστού μας, να σας δίνει ευλογία και δύναμη και να σας ανταμείβει για τα καλά που κάνετε για όλα τα παιδιά του κόσμου. Φιλιά από τη μικρή σας φίλη Τζωρτζίνα» γράφει η 33χρονη κατηγορούμενη.

Τρεις ημέρες αργότερα, στις 27 Δεκεμβρίου η Ρούλα Πισπιρίγκου στέλνει ένα ακόμη μήνυμα, ζητώντας να της επιτρέψουν να δώσει δώρα στα παιδάκια που νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Καλησπέρα σας, τι κάνετε; Θα ήθελα να μου πείτε πόσα παιδάκια νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας να φέρω κάποια δωράκια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς» αναφέρει στο μήνυμά της.

Υγιέστατο το παιδί λίγο πριν καταλήξει

Μετά τη νέα εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο της Πάτρας, ακολουθεί η μεταφορά της στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» στην Αθήνα, στις 26 Ιανουαρίου 2022.

Μία ημέρα μετά, η Ρούλα Πισπιρίγκου ενημερώνει για τις εξελίξεις έναν από τους γιατρούς της Τζωρτζίνας στην Πάτρα. Όπως του λέει χαρακτηριστικά, όλες οι εξετάσεις του παιδιού είναι φυσιολογικές.

«Χαίρεται, έγινε το εγκεφαλογράφημα της μικρής. Δεν δείχνει κάτι. Μας είπαν πως είναι ένα φυσιολογικό εγκεφαλογράφημα για τον εγκέφαλο της μικρής. Καρδιολογικός έλεγχος που έγινε μας είπαν ότι είναι φυσιολογικός για την καρδιά της μετά την ανακοπή. Περιμένουμε νεότερα» τονίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη μικρή Τζωρτζίνα, λίγα 24ωρα πριν το 9χρονο κορίτσι αφήσει την τελευταία του πνοή στο μονόκλινο δωμάτιο του νοσοκομείου, έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της.

You may also like

Comments are closed.