ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Τα πληρώματα πιέζουν τον Δήμο για το Καρναβάλι

Facebook
Twitter
Τα καρναβαλικά πληρώματα μπαίνουν μπροστά και αυτό που ζητούν από τον δήμο και τον καρναβαλικό οργανισμό είναι να διεκδικήσει την “κανονικότητα” του ερχόμενου Πατρινού Καρναβαλιού, τονίζοντας ότι μία τρίτη συνεχή αναβολή του θα ήταν πλέον ένα ανεπανόρθωτο πλήγμα για τον θεσμό.

Όπως υποστηρίζουν από τη στιγμή που σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο γίνονται όλες οι μαζικές εκδηλώσεις, έστω και με μέτρα προστασίας, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μην γίνει το καρναβάλι ή να παραμένει μετέωρο το θέμα των καρναβαλικών παρελάσεων.

Σύμφωνα με το σκεπτικό τους οι ποδοσφαιρικές συναντήσεις γίνονται πια με κόσμο, κόσμος υπάρχει και στις συναυλίες, στα θέατρα, αλλά και στα καταστήματα εστίασης (έστω και με εμβολιασμένους), ενώ οι διάφορες μαζικές εκδηλώσεις ακόμα και σε κλειστούς χώρους με θεατές γίνονται σχεδόν κανονικά.

Όπως σχεδόν κανονικά θα γίνουν και οι παρελάσεις για την επέτειο του «Όχι». Το καρναβάλι της Πάτρας λοιπόν, όπως υποστηρίζει η πλειοψηφία των καρναβαλικών πληρωμάτων, πρέπει και μπορεί να επιστρέψει στην κανονικότητα του ή τουλάχιστον να τη διεκδικήσει και ανάλογα με την εξέλιξη της υγειονομικής πορείας (αφού γνωρίζουν ότι από αυτή θα εξαρτηθούν όλα) να την πετύχει ή όχι.

Το μεγάλο ζητούμενο για τους καρναβαλιστές είναι να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της όλης διοργάνωσης με γνώμονα την πραγματοποίηση των παρελάσεων, έτσι ώστε να αρχίσουν και αυτοί από την πλευρά τους τις προετοιμασίες τους.

Τα πληρώματα, εφόσον γίνουν παρελάσεις, θα πρέπει να προχωρήσουν στις κατασκευές των αρμάτων τους, του εξοπλισμού τους και να κάνουν τις παραγγελίες τους για τα υφάσματα από τη στιγμή που τα περισσότερα από αυτά θα προχωρήσουν στο να φτιάξουν νέες στολές.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top