ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Τεράστιες οι ελλείψεις στα φαρμακεία

Facebook
Twitter

Πλημμελής είναι ο εφοδιασμός σκευασμάτων, στα φαρμακεία της Πάτρας, σύμφωνα με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αχαΐας. Μάλιστα, ο σύλλογος με ανακοίνωσή του, έχει ήδη ενημερώσει τους πολίτες, αναφέροντας ότι οι ελλείψεις βρίσκονται στο χειρότερο σημείο εδώ και 20 χρόνια.

Ο  πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ανδρέας Σοφιανόπουλος, ανέφερε: «Όταν λέμε λείπουν όλα τα σκευάσματα, λείπουν όλα, δεν υπάρχει φάρμακο που να υπάρχει σε επάρκεια, μέχρι και το ντεπόν λείπει. Δεν υπάρχει κατηγορία που μπορείς να εξαιρέσεις».

Αυτό σημαίνει πολλά. Και πρώτα από όλα αδυναμία εξεύρεσης φαρμάκων από την πλευρά ασθενών που πάσχουν από χρόνια νοσήματα και αδιέξοδες αναζητήσεις σε δεκάδες φαρμακεία προκειμένου να βρουν το φάρμακό τους. Στην περίπτωση μάλιστα των ηλικιωμένων ασθενών η κατάσταση αυτή είναι ακόμη πιο τραγική καθώς δεν έχουν τη δυνατότητα της μετακίνησης και αν δεν έχουν παιδιά να ψάξουν για τα φάρμακά τους, μένουν ακάλυπτοι με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την υγεία και την ποιότητα της ζωής τους. Ανάμεσα στα φάρμακα που λείπουν μάλιστα είναι και  κάποια για τον κορωνοϊό!

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top