ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: Τεταμένη η κατάσταση σε 2ο και 6ο ΕΠΑΛ – Αναστάτωση ξανά σήμερα

Facebook
Twitter
Χαμός και πάλι στο σχολικό συγκρότημα της Αγίας Σοφίας , στο ύψος της αρχής της μίνι περιμετρικής.

Μαθητές άρχισαν πριν λίγη ώρα να πετούν κροτίδες προκαλώντας και πάλι αναστάτωση μεταξύ των συμμαθητών τους και των καθηγητών.

Να σημειωθεί πως πριν την έναρξη του σχολείου σήμερα, καθηγητές του 6ου ΕΠΑΛ (που συστεγάζεται με το 2ο ΕΠΑΛ) πραγματοποίησαν συνέλευση προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν την εκρηκτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες , καθώς φωτιές έχουν μπει, καπνογόνα έχουν ριχθεί και πολλές ακόμη έκνομες ενέργειες έχουν καταγραφεί. οπως αποφάσισαν θα ενισχύσουν την παρουσία τους στο προαύλιο και στους εξωτερικούς χώρους του συγκροτήματος , ώστε να αποθαρρύνουν τους επίδοξους ταραξίες.

Στο μεταξύ, το πρωτόγνωρο φαινόμενο να υπάρχουν ομάδες μαθητών που κάνουν έλεγχο στην είσοδο του σχολείου και αποφασίζουν ποιος επιτρέπεται να εισέλθει και ποιός όχι έκανε την εμφάνισή του!

Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί η τάση της διευθύντριας του 2ου ΕΠΑΛ που υποστηρίζει πως η κατάσταση είναι υπο έλεγχο, όταν τα επεισόδια είναι καθημερινά στο συγκεκριμένα σχολικό συγκρότημα.

Ενώ ακόμη δεν έχει γίνει καμιά παρέμβαση από τη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης , ενώ χθες παρασταση διαμαρτυρίας στον προϊστάμενό της έκανε ο Πρόεδρος της Ενωσης Γονέων Πάτρας Τίμος Πατρινός.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top