ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Πάτρα: Τεταμένη η κατάσταση σε 2ο και 6ο ΕΠΑΛ – Αναστάτωση ξανά σήμερα

20210927 084558 1 1
Χαμός και πάλι στο σχολικό συγκρότημα της Αγίας Σοφίας , στο ύψος της αρχής της μίνι περιμετρικής.

Μαθητές άρχισαν πριν λίγη ώρα να πετούν κροτίδες προκαλώντας και πάλι αναστάτωση μεταξύ των συμμαθητών τους και των καθηγητών.

Να σημειωθεί πως πριν την έναρξη του σχολείου σήμερα, καθηγητές του 6ου ΕΠΑΛ (που συστεγάζεται με το 2ο ΕΠΑΛ) πραγματοποίησαν συνέλευση προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν την εκρηκτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες , καθώς φωτιές έχουν μπει, καπνογόνα έχουν ριχθεί και πολλές ακόμη έκνομες ενέργειες έχουν καταγραφεί. οπως αποφάσισαν θα ενισχύσουν την παρουσία τους στο προαύλιο και στους εξωτερικούς χώρους του συγκροτήματος , ώστε να αποθαρρύνουν τους επίδοξους ταραξίες.

Στο μεταξύ, το πρωτόγνωρο φαινόμενο να υπάρχουν ομάδες μαθητών που κάνουν έλεγχο στην είσοδο του σχολείου και αποφασίζουν ποιος επιτρέπεται να εισέλθει και ποιός όχι έκανε την εμφάνισή του!

Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί η τάση της διευθύντριας του 2ου ΕΠΑΛ που υποστηρίζει πως η κατάσταση είναι υπο έλεγχο, όταν τα επεισόδια είναι καθημερινά στο συγκεκριμένα σχολικό συγκρότημα.

Ενώ ακόμη δεν έχει γίνει καμιά παρέμβαση από τη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης , ενώ χθες παρασταση διαμαρτυρίας στον προϊστάμενό της έκανε ο Πρόεδρος της Ενωσης Γονέων Πάτρας Τίμος Πατρινός.

You may also like

eforia dilwseis art ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εφορία – Συμψηφισμός: Παγίδες ακόμη και για όσους δεν έχουν ληξιπρόθεσμες, αλλά ενήμερες οφειλές

Οι συμψηφισμοί φορολογικών οφειλών και φορολογικών απαιτήσεων των φορολογουμένων είναι ιδιαίτερα σημαντικοί και στις περισσότερες περιπτώσεις ουσιώδεις, καθώς διευκολύνουν ...

Comments are closed.