ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Θα σκάψουν όλη την Τριών Ναυάρχων

erga trion nayarxon

Προχωρούν τα έργα της ανάπλασης της Κάτω πόλης στην Τριών Ναυάρχων με τις εργασίες από τον  ανάδοχο να έχουν φτάσει στο ύψος της Καραϊσκάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εργολάβος προσωρινά δεν θα προχωρήσει πιο κάτω στον πεζόδρομο, θα συνεχίσει τις εργασίες στον πάνω χώρο κάτω από τις σκάλες και αυτό για να μην δημιουργηθούν προβλήματα στα καταστήματα εστίασης του πεζόδρομου που αυτή την περίοδο έχουν αρκετό κόσμο.

Πάντως η ανάπλαση της Κάτω πόλης περιλαμβάνει μια πλήρη αναδιαμόρφωση στον πεζόδρομο με τις νεραντζιές που σημαίνει ότι αργά ή γρήγορα οι εργασίες θα φτάσουν έως και το ύψος της Όθωνος Αμαλίας, στο τέρμα δηλαδή της Τριών Ναυάρχων.

Σημειώνουμε ότι το κάτω μέρος της Τριών Ναυάρχων από το ύψος της Ρήγα Φεραίου έως στην Αγίου Ανδρέου και από το ύψος της Αγίου Ανδρέου έως στην Όθωνος Αμαλίας θα πεζοδρομηθούν με εγκατάσταση κυβόλιθων, ενώ το ίδιο θα γίνει και στο κομμάτι της Ρήγα Φεραίου που συνδέει την Τριών Ναυάρχων με τον Άγιο Ανδρέα.

Από εκεί και πέρα οι εργασίες θα συνεχιστούν και στα υπόλοιπα κομμάτια της Κάτω πόλης της Πάτρας, με διάφορες παρεμβάσεις και πεζοδρομήσεις στην Κανάρη, στην Αλεξάνδρου Υψηλάντου, στην Συσσίνης και ασφαλώς στην Μαιζώνος.

Οι παρεμβάσεις σε πολλά σημεία θα γίνουν ταυτόχρονα, με σκοπό όμως να μην δημιουργηθούν προβλήματα στο κυκλοφοριακό, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το χρονοδιάγραμμα των εργασιών σε κάθε μέρος της ανάπλασης το οποίο καθορίζεται κυρίως από τον ανάδοχο.

You may also like

Comments are closed.