ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Θάφτηκαν τα πανάκια της Μαλένας!

Facebook
Twitter

 Στο φέρετρο της Μαλένας βρίσκονται τα πανάκια του μικρού κοριτσιού τα οποία ενδέχεται να χρησιμοποιήθηκαν σαν φονικά όπλα! Δύο από αυτά τα είχε μαζί του το αγγελούδι στην ογκολογική μονάδα «Ελπίδα», όπου άφησε την τελευταία του πνοή από ασφυκτικό θάνατο, σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα.

 Όπως είπε πρόσωπο το οποίο βρισκόταν στην κηδεία της Μαλένας, η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατούσε στα χέρια της τα πανάκια «νάνι» του άτυχου κοριτσιού. Ο αυτόπτης μάρτυρας είδε την προσωρινά κρατούμενη 33χρονη να πλησιάζει το φέρετρο και να βάζει σε αυτό τα πανάκια πριν το κλείσουν: «Τα κρατούσε και έλεγε ότι επάνω έχουν τη μυρωδιά του παιδιού της», περιέγραψε. Έλεγε μάλιστα εκείνη τη στιγμή «είναι τα αγαπημένα της Μαλένας, δεν τα αποχωριζόταν».

Στο φέρετρο του δολοφονημένου παιδιού τοποθέτησαν ακόμα ένα αρκουδάκι του.

Η κηδεία της Μαλένας έγινε στις 17 Απριλίου 2019 από τον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας Πατρών. Το μόλις 3,5 χρόνων αγγελούδι άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι του Σαββάτου 13/04 στο μονόκλινο δωμάτιο του νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες με συμπτώματα λευχαιμίας, η οποία όμως θεωρείτο πλήρως ιάσιμη. Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί, το παιδί έπαιζε στον παιδότοπο του νοσοκομείου και είχε φάει σουβλάκι. Οι γιατροί εμφανίζονταν μάλιστα απόλυτα ικανοποιημένοι από την κατάσταση της υγείας της και ήταν έτοιμοι να της δώσουν εξιτήριο. Το παιδί πέθανε, μπροστά στη μητέρα του, που ήδη κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με κεταμίνη.

Στην πρώτη ιατροδικαστική εξέταση που υπέγραφε η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα, ο θάνατός της αποδόθηκε, εντελώς άστοχα, σε ηπατική ανεπάρκεια. Οι γονείς της Μαλένας δεν έμειναν ικανοποιημένοι με το πόρισμα και κινήθηκαν νομικά κατά παντός υπευθύνου. Εκ των υστέρων η κατηγορουμένη προσπαθεί να «οχυρωθεί» πίσω από την εσφαλμένη ιατροδικαστική έκθεση της Τσάκωνα και να καταρρίψει τα νέα στοιχεία και το εμπεριστατωμένο πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top