ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Θεαματικό “λίφτινγκ” της παιδικής χαράς στην Ηρώων Πολυτεχνείου σε χρόνο-ρεκόρ

1 5
Και όχι μόνο επισκευάστηκαν όλες οι ζημιές στην παιδική χαρά της Ηρώων Πολυτεχνείου, κοντά στην οδό Ευρώτα, αλλά επεκτάθηκε θεαματικά και ο χώρος, σ’ ένα έργο που ολοκληρώθηκε απ’ τον Δήμο σε χρόνο-ρεκόρ, προκαλώντας ευχάριστη έκπληξη στους περιοίκους.

Πλέον, ολόκληρη η περιοχή Αγυιάς και Τερψιθέας διαθέτει έναν εξαιρετικά σύγχρονο και ασφαλή παιδότοπο, τον οποίο επισκέπτονται και γονείς και παιδιά και από άλλες περιοχές της Πάτρας, κυρίως της ανατολικής πλευράς.

Το Politeianews.gr δε θυμίζει ότι, προσφάτως, κατά τη συζήτηση (και έγκριση) στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου, ο αντιδήμαρχος Χρήστος Κορδάς, στην εισήγηση του, είχε πει ότι «ήδη έχουν κατασκευασθεί και λειτουργούν 80 νέες σύγχρονες μεγάλες παιδικές χαρές και έχουν καλυφθεί σε μεγάλο βαθμό οι ανάγκες. Στόχος μας να ολοκληρωθεί η κατασκευή και των υπολοίπων. Σημειώνεται ότι δεν παραλάβαμε ούτε μία παιδική χαρά που να έχει γίνει με τις σύγχρονες προδιαγραφές».

Και η αλήθεια είναι ότι στους παιδότοπους η δημοτική αρχή Πελετίδη έχει δώσει ορατή έμφαση, κάτι που ξέρουν οι νέοι γονείς…

You may also like

Comments are closed.