ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Θρίλερ για ηλικιωμένο ζευγάρι – Δέχθηκε επίθεση από ρομά στο Ριγανόκαμπο!

Facebook
Twitter

Σύμφωνα με την καταγγελία, ομάδα ανήλικων ρομά έκλεισε τον δρόμο. Ορισμένοι καβάλησαν το καπό και άλλος τράβηξε την 75χρονη για να αρπάξει τον Σταυρό της!

Του Αχιλλέα Ροδίτη

Η απόφαση του 80χρονου Θεόδωρου Κ. να επισκεφθεί με την 75χρονη σύζυγο του, την αδελφή στο νέο Σούλι, εξελίχθηκε σε περιπέτεια θρίλερ που οι δύο ηλικιωμένοι είναι αδύνατο να ξεπεράσουν λόγω του ισχυρότατου σοκ που υπέστησαν.

Την καταγγελία έκανε ο γιος των ηλικιωμένων, λιμενικός στο επάγγελμα, ο οποίος μόλις πριν λίγες ημέρες πήρε απόσπαση σε νησί του Αιγαίου πελάγους και η ανησυχία του που μάλιστα δεν μπορεί να βοηθήσει τους γονείς του, έχει φτάσει στο «κόκκινο».

Όλα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης, γύρω στις 8:30. Το ηλικιωμένο ζευγάρι αποχώρησε από την συγγενή τους, στο νέο Σούλι και με το αυτοκίνητο τους κινήθηκαν μεταξύ Εγλυκάδας και Ριγανοκάμπου, μπαίνοντας στον παράλληλο δρόμο της περιμετρικής οδού.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ Το σημείο όπου έγινε η επίθεση...
Το σημείο όπου έγινε η επίθεση…

 

Ο γιος τους περιγράφει: «Φθάνοντας στο ύψος του παλιού σκουπιδότοπου, μια ομάδα από περίπου δέκα ανήλικους ρομά, μπήκαν μπροστά στο αυτοκίνητο. Μες την ερημιά και το σκοτάδι. Φανταστείτε την τρομάρα που πήραν οι δικοί μου άνθρωποι σ’ αυτή την ηλικία».

Η συνέχεια ήταν… κραυγές, από την ηλικιωμένη γυναίκα κυρίως, αλλά και από την πλευρά των ρομά που έκαναν την επίθεση στο αυτοκίνητο. Κάποια από τα παιδιά κυριολεκτικά καβάλησαν το καπό του οχήματος ενώ οι υπόλοιποι μοιράστηκαν στις δύο πλευρές του αμαξιού, με τους μεν να προσεγγίζουν την πόρτα του ηλικιωμένου οδηγού και οι άλλοι την πλευρά της γυναίκας του και συνοδηγού.

Οι σκηνές που ακολούθησαν περιγράφονται σαν σε σκηνές από ταινία τρόμου. Που μάλιστα εκτυλίχθηκαν σε ένα απόλυτα ερημικό σημείο, με τους ηλικιωμένους να έχουν βρεθεί κυριολεκτικά και όχι καθ’ υπερβολή, στο έλεος της τύχης τους!

 

«ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΠΕΖΗΣΑΝ» ΛΕΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥΣ

Την έσυρε προς τα έξω και της έκοψε τον Σταυρό!

2 ΓΙΑ... ΜΕΣΗ

Είναι άλλο να το λες και άλλο να το κάνεις εικόνα στο μυαλό σου. Και πολύ περισσότερο, βέβαια, να το ζεις ο ίδιος ένα τέτοιο σκηνικό επίθεσης σε βάρος σου.

Αυτό επισημαίνει ο γιος του ηλικιωμένου ζευγαριού περιγράφοντας τα όσα έγιναν εναντίον των ανήμπορων γονιών του.

«Ένας από τους ανήλικους, ηλικίας όχι πάνω από 14 με 15, άνοιξε την πόρτα της μητέρας μου, την έσυρε με δύναμη προς τα έξω παρόλο που φορούσε τη ζώνη ασφαλείας. Ήταν η μισή στο κάθισμα και από τη μέση και πάνω προς τα έξω. Ο ανήλικος έβαλε το χέρι του στο στήθος της και με δύναμη της τράβηξε τον χρυσό σταυρό που φορούσε. Κόντεψε να την κόψει στο λαιμό από τη δύναμη! Στη συνέχεια την έσπρωξε προς τα πίσω προς το κάθισμα κι έκλεισε την πόρτα».

Ο πατέρας του βλέποντας ότι η γυναίκα του κινδυνεύει δεν δίστασε να κατέβει από το αυτοκίνητο. «Λάθος του. Ποιος ξέρει πώς θα κατέληγε. Αλλά έτσι είναι αυτοί οι άνθρωποι της γενιάς του. Δεν φοβούνται αν κινδυνέψει δικός τους άνθρωπος. Και ευτυχώς, που όταν κατέβηκε η ομάδα των ανηλίκων τράπηκε σε φυγή αντί να του επιτεθούν όλοι μαζί. Γιατί σήμερα δεν ξέρω καν αν ο πατέρας μου θα ήταν στη ζωή…», λέει σαστισμένος ο γιος του ηλικιωμένου ζευγαριού.

Για το συμβάν ενημερώθηκαν ήδη οι αστυνομικές αρχές καθώς υπεβλήθη μήνυση και η παραπάνω περιγραφή περικλείεται στον σχετικό φάκελο. Αλλά για τα θύματα αποτελεί – δυστυχώς – μια τυπική διαδικασία αφού όπως λένε δεν έχουν απολύτως καμιά αισιοδοξία ότι κάτι θα αλλάξει…

Από την έντυπη έκδοση της Αχαϊκής Πολιτείας:

3 4 e1670836788506

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top