ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Τι αποκαλύπτουν οι νέες ζωγραφιές της Τζωρτζίνας που βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρχών

tzortzina goneis patra
Παραμένει το θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα με νέες ζωγραφιές της Τζωρτζίνας να βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρχών.

Η εκπομπή LIVE NEWS εντόπισε ζωγραφιές της Τζωρτζίνας από το διάστημα που ήταν άρρωστη η Μαλένα και έμπαινε συνεχώς στα νοσοκομεία. Ζωγραφιές που έκανε σ’ ένα μπλοκ φαρμακευτικής εταιρίας, του φαρμάκου NEXAVAR, ενός φαρμάκου χημειοθεραπείας, που σύμφωνα με γιατρούς, χορηγείται σε ασθενείς οι οποίοι πάσχουν συνήθως από καρκίνο στα νεφρά ή το ήπαρ.

Ένα φάρμακο ωστόσο, που σύμφωνα με τους γιατρούς της Μαλένας, δεν της χορηγήθηκε ποτέ, προκαλώντας ερωτήματα για το ποιος έδωσε και πού βρήκε ένα τέτοιο μπλοκ εκείνη τη συγκεκριμένη περίοδο η Τζωρτζίνα για να ζωγραφίσει.

«Δεν είχε χορηγηθεί ποτέ τέτοιο φάρμακο στη Μαλένα. Αυτό είναι ένα σκεύασμα για άλλου τύπου καρκίνου και σίγουρα όχι για λευχαιμία. Δεν υπάρχει στο νοσοκομείο και δεν το χρησιμοποιούμε», είπε ο ογκολόγος της Μαλένας.

Η σχολική τσάντα

Η σχολική της τσάντα, είναι μία ακόμα ανάμνηση από εκείνο τον καιρό. Η ίδια τσάντα που πριν λίγα χρόνια, όπως φαίνεται σε άλλη φωτογραφία, η μικρούλα φορούσε με καμάρι στη πλάτη της.

Την ίδια τσάντα που κρατούσε γεμάτη χαμόγελο και πόζαρε στο δωμάτιό της γεμάτη περηφάνια που πια μεγάλωσε και πήγε στο δημοτικό.

Η τσάντα αυτή κλείνει μέσα της μόνο αναμνήσεις. Τα συναισθήματα της Τζωρτζίνας όπως η ίδια τα αποτύπωνε στο χαρτί. Αρκετές φορές μαύρο μαρκαδόρο…

Ανάμεσα στις ζωγραφιές της, δυο λέξεις, κι αυτές γραμμένες με μαύρο χρώμα. «Καλή μαμά». Υπήρχαν όμως και όμορφες στιγμές, στιγμές που το παιδί που ζωγράφιζε με χρώματα ζωηρά, χαρούμενα, ζωγραφιές αφιερωμένες στη γιαγιά της, τη μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη.

Όταν έχασε τη Μαλένα

Τη δύσκολη εκείνη περίοδο του χαμού της Μαλένας, η Τζωρτζίνα είχε έναν επιπλέον άνθρωπο να στηριχτεί.

Το άλμπουμ με τις ζωγραφιές που είχαν φτιάξει οι συμμαθητές της στο νηπιαγωγείο ως δώρο για τα γενέθλιά της, η Τζωρτζίνα το φύλαγε σαν θησαυρό. Άλλωστε ήταν ένα παιδί που κέρδιζε εύκολα τις καρδιές μικρών αλλά και μεγάλων.

You may also like

Comments are closed.