Πάτρα: Τη Δευτέρα το τελευταίο αντίο σε έναν από τους πιο αγαπητούς εμπόρους της πόλης

Facebook
Twitter
Ο Σπύρος Αποστολίδης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 87 του χρόνια, ήταν ένας από τους παλιότερους εμπόρους της πόλης. Λειτουργούσε στην Πάτρα το περίφημο κατάστημα «Φίνο».

Ήταν παντρεμένος με την Αγνή Αποστολίδη με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά: την Μαριάννα,  τον Γαβρίλη που είναι δικηγόρος και την Κατερίνα που ζει στο εξωτερικό. Είχε τη χαρά να δει και έναν εγγονό, τον Σπύρο, από τον γιο του Γαβρίλη.

Από την ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση: «Ένας από τους παραδοσιακούς εμπόρους της Πάτρας έφυγε απόψε από κοντά μας. Σπουδαίος άνθρωπος ο Σπύρος Αποστολίδης, τον διέκρινε πάντα το ήθος και η σοβαρότητα του.

Ήταν από τα επιφανή στελέχη της φιλελεύθερης παράταξης μας ενώ υπηρέτησε επιτυχώς ως Πρόεδρος τον Εμπορικό Σύλλογο Ερμή. Στην σύζυγο και τα παιδιά του ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας απευθύνουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια».

Η κηδεία του Σπύρου Αποστολίδη θα γίνει τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου στις 3 μ.μ. από τον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Πατρών, ενώ η ταφή θα γίνει στο Α’ Κοιμητήριο Πατρών.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top