ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: Τι έδειξε η ανάλυση DNA στο πανάκι της Ίριδας

pispirigkou paidia

Τα όσα είπε ο Μάνος Δασκαλάκης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας στην Πάτρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ο πατέρας των τριών κοριτσιών της οικογένειας από την Πάτρα έχει μαζέψει τα πράγματα του από το σπίτι εδώ και εβδομάδες δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι δε θέλει να έχει καμία επαφή με την προφυλακισμένη εν διαστάσει σύζυγό του που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ίριδας και θεωρείται βασική ύποπτος για τους ασφυκτικούς θανάτους της Μπαλένας και της Ίριδας.

Στις 15 σελίδες της κατάθεσής του στις 16 Ιουνίου στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών ωστόσο φαίνεται ότι μόνο καλά λόγια είχε να πει τότε για την Ρούλα Πισπρίγκου. Πρόκειται για κατάθεση πανομοιότυπη με εκείνη που έδωσε στην 18η ανακρίτρια για το θάνατο της Τζωρτζίνας και τις συνεδρίες που έκανε με την κλινική ψυχολόγο

«Η Ρούλα φρόντιζε τα παιδιά όλη ημέρα. Είχε πέσει με τα μούτρα πάνω στα παιδιά.Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ήταν πολύ καλή μητέρα για αυτά. Είχε καθαρό το σπίτι. Είχε κάθε ημέρα έτοιμο φαγητό για όλους και τα παιδιά ήταν πάντα περιποιημένα», αναφέρει και προσθέτει: «Ήμασταν μία αγαπημένη οικογένεια και περνούσαμε πολύ καλά Από όλα αυτά τα 9 χρόνια που ήμουν με τη Ρούλα και από όσα περάσαμε μαζί δεν θα μπορούσα ποτέ να σκεφτώ ότι η Ρούλα θα έφθανε στο σημείο να έκανε κακό στα παιδιά μας», έλεγε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Τι έδειξε η ανάλυση DNA στο πανάκι

Στο πλαίσιο της έρευνας για τους θανάτους των δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη οι δύο έμπειροι ιατροδικαστές κατέληξαν στην εγκληματική ενέργεια ακολουθώντας τη μεθοδολογία του αποκλεισμού όλων των άλλων αιτίων θανάτου.

Η ανάλυση τους έδειξε πως η παρουσία ικανής ποσότητας αίματος στο πανάκι συνδέεται ευθέως με το ανευρεθέν τραύμα στο βλεννογόνο του στόματος του βρέφους και συνηγορεί υπερ προηγηθείσας άσκησης ισχυρής πίεσης με αυτό.

You may also like

Comments are closed.