ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Τι είδε η Τζωρτζίνα την ημέρα που πέθανε η Ίριδα

277519893 2121626988015695 7731306671743694551 n

Η Τζωρτζίνα είχε περιγράψει στον Μάνο Δασκαλάκη όσα είχε δει το πρωί της 21ης Μαρτίου 2021, όταν η -μόλις 6 μηνών- αδερφή της, Ίριδα, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, υποστήριξε πως όταν πήγε στο σπίτι την ημέρα που πέθανε η Ίριδα, πήρε σε άλλο μέρος του σπιτιού την Τζωρτζίνα για να της μιλήσει και να τη ρωτήσει τι είχε δει.

Η Τζωρτζίνα περιέγραψε στον πατέρα της πως όταν ξύπνησε, πήγε στην κουζίνα και είδε τη μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, και τη θεία της, Δήμητρα Πισπιρίγκου, να κουνούν το βρέφος, να προσπαθούν δηλαδή να κάνουν ΚΑΡΠΑ στην Ίριδα, προσπαθώντας να την επαναφέρουν στη ζωή, σύμφωνα με όσα έχουν καταθέσει.

Ένα άλλο περιστατικό που ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης αφορά τις πρώτες ημέρες εισαγωγής της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο.

Εκείνο που του έκανε εντύπωση ήταν ότι ενώ είχε άριστες σχέσεις με την κόρη του, εκείνη την ημέρα που πήγε να την δει στο νοσοκομείο η Τζωρτζίνα γύρισε επιδεικτικά το κεφάλι και απέστρεφε το βλέμμα της, σαν να μην ήθελε να τον κοιτάξει.

Το περιστατικό αυτό τον έβαλε σε υποψίες, με τον ίδιο να υποθέτει πως ίσως κάποιος άλλος είχε δασκαλέψει την 9χρονη να συμπεριφερθεί έτσι…

You may also like

Comments are closed.