ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: Τι περιείχε η τσάντα της μικρής Τζωρτζίνας – ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Facebook
Twitter

Όπως προκύπτει από την έκθεση παράδοσης η οποία πραγματοποιήθηκε στις 31 Μαΐου 2022 και βρίσκεται στη διάθεση μας, η συγκεκριμένη τσάντα η οποία αφαιρέθηκε από τον πρώτο όροφο της οικίας της Ευγενίας Κούτρα στην οδό Μπιζανίου, περιέχονταν δυο κασετίνες, τρία ντοσιέ με ζωγραφιές αλλά και 20 ζωγραφιές του μικρού κοριτσιού το οποίο δολοφονήθηκε -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- το μεσημέρι της 29ης Ιανουαρίου 2022. Η κίνηση του δικηγόρου να την αφαιρέσει από το σπίτι της Μπιζανίου κατάστησε το συγκεκριμένο υλικό με τις ζωγραφιές άκυρο καθώς όπως ήδη έχουμε αποκαλύψει η 18η τακτική ανακρίτρια έστειλε την τσάντα στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και εκείνοι με την σειρά τους στην εισαγγελία της Πάτρας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν εξαιτίας της “εισβολής” στον πρώτο όροφο της οικίας της Ευγενίας Κούτρα έχει προκύψει κάποιο ποινικό αδίκημα.

Ενθύμια 

Το πλέον συγκινητικό είναι ότι η συγκεκριμένη τσάντα περιείχε όλα τα σχολικά ενθύμια της μικρής Τζωρτζίνας. Σύμφωνα με την έκθεση παράδοσης “στη δεύτερη θήκη βρέθηκαν δυο κασετίνες” με την πρώτη να περιέχει 13 μαρκαδόρους, τέσσερα μολύβια και μια κόλλα. Η δεύτερη κασετίνα με τη Μίνι Μπους περιείχε μολύβια ζωγραφικής, ψαλίδι και χάρακα, μαρκαδόρους, μια ξύστρα και μια γόμα.

Στην κεντρική θήκη τη τσάντας υπήρχαν:

  1. Ένα ντοσιέ Σνούπυ με ζωγραφιές, 
  2. Δύο αυτοσχέδια άλμπουμ με ζωγραφιές, 
  3. Δύο κατασκευές ισχνογραφίας και 
  4. 20 ζωγραφιές 

Επίσης στην ίδια θήκη βρέθηκαν ένας φάκελος με ασκήσεις μαθηματικών και γλώσσας, ένας ακόμη φάκελος με ασκήσεις μαθηματικών και γλώσσας, ένα πράσινο τετράδιο, ένα βιβλίο “καλοκαιρινά παιχνίδια”, ένα τετράδιο εργασιών για μαθηματικά, ένα βιβλίο “καλοκαιρινές διακοπές”, ένα μπλε τετράδιο, ένα μπλοκ ζωγραφικής, ένα βιβλίο μαθηματικών Α’ Δημοτικού, ένα βιβλίο Γλώσσας, ένα τετράδιο εργασιών μαθηματικών, δυο βιβλία μουσικής, ένα τετράδιο εργασιών γλώσσα, ένα ροζ τετράδιο, ένα τετράδιο πρώτης γραφής, ένα τετράδιο με σχέδια, ένα γλωσσικό ευρετήριο, ένα βιβλίο γλώσσας και ένα μπλοκ ζωγραφικής με ροζ σχέδια…

Δείτε την έκθεση Παράδοσης 

PARADOSH TSANTAS 1 PARADOSH TSANTAS 2

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top