ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Την Δευτέρα η κηδεία του Νώντα Χριστόπουλου

Facebook
Twitter

Ενα επίλεκτο μέλος της καλείται να αποχωριστεί η ιατρική κοινότητα της Πάτρας. Ο Επαμεινώνδας Χρ. Χριστόπουλος απεβίωσε σε ηλικία 82 ετών.

Ασκησε επί σειρά ετών το ελεύθερο επάγγελμα στο κέντρο της πόλης μας και παρείχε τις υπηρεσίες του και ως συμβεβλημένος και ως ελεγκτής σε διάφορα ασφαλιστικά ταμεία και ιδιαίτερα στον Οίκο Ναύτου.

Υπήρξε μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών συνεχόμενα από 16/5/1973, ενώ διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου το διάστημα 1996-1999.

Ως χαρακτήρας διάθετε χιούμορ και αμέτρητη καλοσύνη για όλους τους ανθρώπους γύρω του. Είχε κοινωνικά ενδιαφέροντα και τον απασχολούσε η πρόοδος του τόπου. Ασχολούνταν ενεργά με τον αθλητικό χώρο.

«Ηταν άνθρωπος της επιστήμης και της κοινωνικής προσφοράς ενώ διακρίθηκε για την ευγένεια του χαρακτήρα του. Ως ιατρός τίμησε τον όρκο του Ιπποκράτη, υπηρέτησε την επιστήμη του με ανιδιοτέλεια, αφοσίωση και προσήλωση στους ασθενείς του» σημειώνει η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Αννα Μαστοράκου. Το ΔΣ του Συλλόγου εξέδωσε ψήφισμα με το οποίο αποχαιρετά το εκλεκτό μέλος του.

Ο Επαμεινώνδας Χριστόπουλος ήταν αδελφός δύο επίσης πολύ αγαπητών γιατρών της πόλης -του αείμνηστου Χαράλαμπου Χριστόπουλου που υπηρέτησε τον ιατρικό κλάδο από διάφορες θέσεις με ήθος και συνέπεια και της μικροβιολόγου Ευλαμπίας Χριστοπούλου, συζύγου του παθολόγου Πολύκαρπου Χριστοδουλίδη.

Ο εκλιπών είχε μία κόρη τη Χριστίνα, η οποία με τον σύζυγό της Γεώργιο-Μάριο Αντύπα τού χάρισαν δύο εγγόνια, τη Σοφία και τον Κωνσταντίνο.

Η ΚΗΔΕΙΑ

Η εξόδιος ακολουθία του θα τελεστεί την ερχόμενη Δευτέρα 4 Μαρτίου και ώρα 3μ.μ. στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών και η ταφή του θα γίνει στο κοιμητήριο Ζαρουχλεΐκων.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top