ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Την έκανε… τουλούμι στο ξύλο και εκείνη τον ακολουθούσε

βιασμος

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι διερχόμενοι από την οδό Αγίου Νικολάου τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (φωτογραφία αρχείου). Άνδρας (γύρω στα 40) και μάλιστα αρκετά εμφανίσιμος είχε κάνει… τουλούμι στο ξύλο, τη νεαρή συνοδό του.

Κανένας από τους περαστικούς δεν πλησίαζε (έχει αποδειχθεί άλλωστε ότι οι περισσότεροι αδιαφορούμε όταν βλέπουμε τέτοιες σκηνές), με αποτέλεσμα ο νεαρός να συνεχίζει να χτυπά με χαστούκια, μπουνιές και κλωτσιές την άτυχη και αβοήθητη «σύντροφό» του!

Ευτυχώς το περιστατικό αντελήφθησαν περαστικοί οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία!  Νωρίτερα δύο πολίτες είχαν προσπαθήσει να τον συνετίσουν όμως ο νεαρός απεδείχθη… τσαμπουκάς ακόμη και σε αυτούς: «Τι θέλετε; Ότι θέλω θα κάνω. Φύγετε από δω» άρχισε να τους φωνάζει, ενώ πιο δίπλα η κοπέλα είχε βάλει τα κλάματα.

Ξαφνικά ο «τσαμπουκάς» 40χρονος άλλαξε στάση. Προφανώς την λυπήθηκε και άρχισε να την παρακαλά να μπει στο αυτοκίνητό του. Η γυναίκα είχε υποστεί σοκ και περιέργως… τον άκουσε! Και «υπάκουσε» στα παρακάλια του. Το γεγονός έγινε αντιληπτό και από πελάτες καφέ που εκείνη την στιγμή ήταν ανοιχτό και οι οποίοι… έκαναν τον σταυρό τους με την εξέλιξη της υπόθεσης.

Η γυναίκα μπήκε στο αυτοκίνητό του και το ζευγάρι απομακρύνθηκε! Σίγουρα μέχρι… το επόμενο βίαιο επεισόδιο (δεν είναι πρωτοφανές η γυναίκα να θυματοποιείται και να μην μπορεί να ξεφύγει)!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

You may also like

Comments are closed.