ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πάτρα: Την Παρασκευή στην Αίγλη η παράσταση “Lover’s Labour’s Life”

cnqojtwlax61659894e9094
Με την πραγματοποίηση της παράστασης «Lover’s Labour’s Life» από το θεατρικό σχήμα «Κάνθαρος», συνεχίζεται την προσεχή Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 στις 9 το βράδυ στον Πολυχώρο «Αίγλη» στο ισόγειο της Veso Mare, η ενότητα «Τα θεατρικά σχήματα της πόλης παρουσιάζουν».

Η παράσταση πραγματεύεται τον έρωτα σε μία εποχή που φθίνει ή φαντάζει κάτι το άπιαστο. Πρόκειται για μία σύνθεση βασισμένη στις σημαντικότερες σκηνές από τα έργα του Σαίξπηρ σε συνδυασμό με σονέτα του, με θέμα τον έρωτα.

Από όλους τους μεγάλους ποιητές της παγκόσμιας λογοτεχνίας ο Σαίξπηρ ήταν αυτός που εμβάθυνε τόσο πολύ στον έρωτα, από το πρώτο φιλί έως τον ανέφικτο και ανεκπλήρωτο έρωτα.

Αυτό που καταφέρνει ο Σαίξπηρ είναι να ξεφεύγει από το πλαίσιο του χρόνου, τη σύμβαση μίας γραμμικής συνείδησης της ζωής και ο έρωτας λειτουργεί σε αυτό σαν την “ακινητοποίηση” του χρόνου.

Η σκηνοθεσία της παράστασης είναι της Δώρας Τσάγκα.

Μουσική Σύνθεση: Αντώνης Κολλιόπουλος,  Σχεδιασμός φωτισμού: Γιάννης Αναστασόπουλος.

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Άννα Ζιάκκα,  Έφη Κιτσαντά,  Γιάννης Τσάκωνας.

Οι τιμές των εισιτηρίων για την παράσταση διαμορφώνονται ως εξής:

Γενική είσοδος 7.00. Για συλλόγους – σωματεία και για προμήθεια από 10 εισιτήρια και πάνω, ισχύει η ειδική προσφορά των 5.00€ κατ’ άτομο.

Για τα άτομα με αναπηρία και τον συνοδό τους η είσοδος είναι δωρεάν.

Η προμήθεια των εισιτηρίων για την είσοδο στην παράσταση γίνεται  ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα ticketservises.gr στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού patrasculture.gr και στο βιβλιοπωλείο «Ροδόπουλος».

Σημειώνεται ότι οι θεατές θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την ασφαλή προσέλευση στους κλειστούς χώρους (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή φυσικής νόσησης ή rapid test).

Για λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού, συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση, μισή ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

Μετά την έναρξη, η είσοδος δεν θα επιτρέπεται.

Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

You may also like

Comments are closed.