ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Το αδιαχώρητο στα Καρναβαλικά στέκια

karnavali patra
Το αδιαχώρητο σημειώθηκε στην Ρήγα Φεραίου και χθες βράδυ στην πλατεία Γεωργίου, στην Γεροκωστοπούλου και σε άλλα στέκια της Πάτρας.

Παρά τον κακό καιρό και την βροχή που έριχνε στο μεγαλύτερο διάστημα της νύχτας, ο κόσμος δεν σταμάτησε να προσέρχεται στο κέντρο της πόλης από τις 11 το βράδυ και μετά, με την προσέλευση να συνεχίζεται έως στο ξημέρωμα.

Στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου μέχρι τις 4 τα ξημερώματα, δεν μπορούσες να περάσεις. Ο δρόμος ήταν γεμάτος από νεαρούς και νεαρές που διασκέδαζαν μέχρι τελικής πτώσεως. Οι περισσότεροι από αυτούς φοιτητές και όχι μόνο.

Πάρτι και λαοθάλασσα παρατηρήθηκε και στην πλατεία Γεωργίου από τις 1 τα ξημερώματα και μετά, παρά την βροχή. Ο κόσμος είχε στηθεί στην πλατεία και διασκέδασε με μια μπουκάλα μαυροδάφνη στο χέρι ή μπύρα.

Παρόμοιο το σκηνικό και στην Γεροκωστοπούλου. Ακόμα και τις πρωινές ώρες έβλεπες στους δρόμους μασκαρεμένους να παίρνουν τον δρόμο επιστροφής για τα σπίτια τους, μη έχοντας σταματήσει να γλεντούν όλη τη νύχτα.

You may also like

317563752 2275069279341644 1195958024336886083 n ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Αιγιάλεια: Συνεχίζεται το δράμα της 47χρονης αλλά και … η αδιαφορία του Δήμου! Με σοβαρά προβλήματα υγείας και αποκλεισμένη από το σπίτι της…

Συνεχίζεται το δράμα της 47χρονης γυναίκας από την Αιγιάλεια με σοβαρά προβλήματα υγείας! Το σπίτι ...

Comments are closed.