ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ: Το αδιαχώρητο στον “Αγιο Ανδρέα” – Εφιαλτική νύχτα εφημερίας

nosokomeio patra

Νύχτα – εφιάλτης, αυτή της περασμένης Κυριακής (2 Ιανουαρίου) για το Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας»! Τεράστιες οι ουρές στον γκισέ «κίνησης» και χαρακτηριστικό είναι ότι «κόπηκαν» 530 εισιτήρια! Πάνω από τα μισά αφορούσαν ύποπτα για covid περιστατικά!

« Κάποια από αυτά σίγουρα covid γιατί είχε προηγηθεί θετικό self ή rapid test (κάπως έτσι καταρρίπτεται το urban legend πως τα test δεν πιάνουν την O). Υπήρξαν και εισαγωγές. Ποσοστιαία, το ποσοστό εισαγωγών σε σχέση με την προσέλευση ήταν πολύ μικρό. Αλλά σαν απόλυτος αριθμός είναι υπολογίσιμος. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, με το συγκεκριμένο ρυθμό σε όλα τα ελληνικα νοσοκομεία θα γίνει ότι έγινε και στις ΗΠΑ: θα γεμίσουν. Και θα αρχίσουν να περιορίζονται πάλι οι κλίνες των λοιπών κλινικών για να επεκταθούν οι covid κλινικές, με ό,τι αυτό συνεπάγεται» δηλώνει εργαζόμενος στο γραφείο κίνησης του Νοσηλευτικού Ιδρύματος.

 

Και φυσικά δεν έλειψαν τα επεισόδια! Κάποιοι δεν δίστασαν να τα βάλουν με τους εργαζόμενους κατηγορώντας τους πως «εφαρμόζουν χιτλερικές μεθόδους και πως στα Νοσοκομεία βοηθούν ώστε να καταλυθεί κάθε έννοια ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δημοκρατίας»!

 

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τον συνδικαλιστή Κώστα Πετρόπουλο, πάνω από 20 εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» νοσούν, ενώ 88 εξακολουθούν αι βρίσκονται σε αναστολή. Αναφέρει δε πως η ΜΕΘ του Νοσοκομείου συνεχίζει να λειτουργεί με προσωπικό κάτω από τα όρια ασφαλείας!

You may also like

Comments are closed.