ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Το λιμάνι “πολιορκείται” – Αλλος ένας νεκρός και ένας τραυματίας

Facebook
Twitter

Σε καθημερινή «πολιορκία» βρίσκεται το λιμάνι της Πάτρας από τους μετανάστες, οι οποίοι επιχειρούν με κάθε τρόπο να περάσουν λαθραία στο εξωτερικό.

Μάλιστα, ο θάνατος ενός ακόμη μετανάστη το βράδυ του Σαββάτου που εγκλωβίστηκε στο ημιαξόνιο φορτηγού στο οποίο «τρύπωσε» για να διαφύγει με πλοίο στην Ιταλία, επιβεβαιώνει   ότι το πρόβλημα εξακολουθεί να είναι έντονο στην Πάτρα.

Το γεγονός ότι οι μετανάστες δεν κάνουν εμφανή την παρουσία τους στην παραλιακή της Ακτής Δυμαίων, όπως παλαιότερα, δεν σημαίνει ότι είναι εκατοντάδες αυτοί που εξακολουθούν να ζουν σε εγκαταλειμμένα κτίρια με στραμμένο το βλέμμα στη θάλασσα, αναζητώντας την κατάλληλη στιγμή που θα επιχειρήσουν με κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή να διαφύγουν παράνομα.

Το περιστατικό του Σαββάτου, όπου ο νεαρός μετανάστης άφησε την τελευταία του πνοή στο λιμάνι, ενώ ακόμη ένας που ήταν μαζί του τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα των ατυχημάτων με θύματα όσους αναζητούν μια καλύτερη ζωή, μία καλύτερη τύχη.

Την ίδια ώρα, πληθαίνουν οι καταγγελίες για περιστατικά συρράξεων με μαχαιρώματα μεταξύ των μεταναστών στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας για τις «θέσεις» στα κιγκλιδώματα και το «χαράτσι» που προσπαθούν να επιβάλλουν κάποιοι στους ομοεθνείς τους.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top