ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: Το ντου της ΕΛ.ΑΣ. στα στέκια των οπαδών δεν ήταν τυχαίο…

Facebook
Twitter
Δεν ήταν τυχαίο το «ντου» που έγινε το πρωί της περασμένης Παρασκευής σε στέκια οπαδών στην Πάτρα, παρουσία Δικαστικού λειτουργού και με την βοήθεια… κλειδαράδων!

Η οπαδική βία στην Πάτρα κρατά χρόνια οπότε η τοπική ΕΛ.ΑΣ. ήθελε να «αποτρέψει» κάθε «επιθυμία» για δράση των χούλιγκανς. Η αστυνομία γνωρίζοντας καλά την κατάσταση που επικρατεί στην Πάτρα, βρίσκεται καθημερινά σε ετοιμότητα, κάνοντας συνεχείς περιπολίες στους δρόμους γύρω από τα «οπαδικά κλαμπ» ενώ συχνά παρεμβαίνει όπου χρειάζεται.

Πρόσφατο επεισόδιο έγινε και πριν από είκοσι ημέρες, όταν ομάδα 20 περίπου νεαρών εξόρμησε με πέτρες, λοστούς και ξύλα σε σταθμευμένο ΙΧ στην Κορίνθου, στο ύψος της Τριών Ναυάρχων, επεισόδιο που αποδόθηκε από την αστυνομία σε οπαδικά κίνητρα! Το έκαναν… γυαλιά καρφιά! Όπως θα έκαναν και τον οδηγό αν τον έβρισκαν μέσα σε αυτό!

Πάντως  μέχρι ώρας η αστυνομία έχει καταφέρει να αποφύγει τις μετωπικές συγκρούσεις μεταξύ των οπαδών Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναχαϊκής. Τελευταία φορά είχαν γίνει επεισόδια κοντά στο κλαμπ του ΠΑΟΚ στην οδό Γούναρη, ενώ και κάποιοι ΑΕΚτζήδες είχαν κινηθεί σε πορεία μετά από επεισόδιο κοντά στην Πλ. Όλγας. Είναι βέβαιο πάντως πως ακόμα και μεμονωμένες επιθέσεις που παραπέμπουν σε «ανταρτοπόλεμο» πόλης είναι αρκετά επικίνδυνες, με τους νεαρούς να μοιάζουν αδίστακτοι, αδιαφορώντας για το αν υπάρχει κόσμος γύρω τους και εμπεριέχουν αρκετή βία η οποία μπορεί ακόμα και να αποδειχθεί μοιραία για τους στόχους της. Κ.Φ.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top