ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Το συγκινητικό “ευχαριστώ” ενός παιδιού στους υγειονομικούς για τη νοσηλεία του πατέρα του

koukla efxaristw giatroi nosokomeio patra
Με ένα συγκινητικό τρόπο επέλεξε να πει «ευχαριστώ», στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του COVID Πνευμονολογικού Τμήματος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών ένα παιδί, για τη επιτυχή νοσηλεία του πατέρα του.

Έστειλε στους υγειονομικούς του τμήματος μια χειροποίητη κούκλα με το παρακάτω σημείωμα: «Ευχαριστώ κ. καθηγητά που κάνατε καλά τον μπαμπά μου». Κάτω από το μήνυμα έχει ζωγραφιστεί μια καρδιά που δίνει μεγαλύτερη έμφαση στα αισθήματα τα οποία εξέφρασε η αγνή παιδική ψυχή.

Η φωτογραφία με το δώρο του παιδιού αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης του καθηγητή Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Αργύρη Τζουβελέκη, ο οποίος δήλωσε συγκινημένος, ευχαρίστησε για τη χειρονομία και με τη σειρά του έδωσε συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό του COVID Πνευμονολογικού Τμήματος του ΠΓΝΠ.

Η πρωτοβουλία του παιδιού ήταν μια από εκείνες που δίνουν δύναμη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των μονάδων που αντιμετωπίζουν περιστατικά κορωνοϊού να ξεπεράσουν την ψυχική και σωματική κούραση που βιώνουν.

You may also like

Comments are closed.