ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Το συγκινητικό μήνυμα του Χρήστου Πατούχα – Εκατοντάδες ευχές μετά την περιπέτεια της υγείας του

patouxas
Εκατοντάδες ήταν φίλοι, γνωστοί και απλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που ευχήθηκαν στο δημοτικό σύμβουλο , επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ανυπότακτη Πολιτεία” Χρήστο Πατούχα, με την δημοσιοποίηση από τον ίδιο της περιπέτειας της υγείας του.

Με σημερινή ανάρτησή του ο δημοτικός σύμβουλος φανερά συγκινημένος από την πλημμυρίδα των ευχών σημείωσε:

Είμαι πολύ συγκινημένος από τις αμέτρητες και εγκάρδιες ευχές σας. Λυπάμαι που δεν έχω το κουράγιο να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά. Αλλά, όλοι το ξέρετε, ότι σας εκτιμώ, ξέρετε ότι με βοηθήσατε πάρα πολύ και σας το χρωστάω!
Εύχομαι κάθε καλό! Καλό καλοκαίρι με υγεία και χαρές.

Στο ρεπορτάζ του το politeianews.gr τις προηγούμενες ημέρες ανέφερε: 
Την περιπέτεια της υγείας του θέλησε να μοιραστεί δημόσια ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης “Ανυπότακτη Πολιτεία”, Χρήστος Πατούχας.

Όπως έκανε ο ίδιος γνωστό διαγνώστηκε με καρκίνο στον αριστερό πνεύμονα.

Η διάγνωση της ασθένειας έφερε 4 μήνες με συνεχείς εξετάσεις και θεραπείες, με τους ιατρούς του να αποφασίζουν να εγχειριστεί ώστε να αφαιρεθεί ο όγκος.

Ο Χρήστος Πατούχας είναι ο μακροβιότερος ενεργός δημοτικός σύμβουλος της Πάτρας και χαίρει εκτίμησης τόσο από πολιτικούς φίλους όσο και από αντιπάλους, για τη νηφάλια παρουσία του και τη συνέπεια των πράξεών του με την ιδεολογία του.

Το χαμόγελο δεν έσβησε από τα χείλη του, παλεύοντας με την ασθένεια και ακολουθώντας κατά γράμμα τις υποδείξεις των γιατρών του.

Ο ίδιος στην ανάρτησή του, που συνοδεύτηκε από εκατοντάδες ευχές για ταχεία ανάρρωση, έγραψε:

Με την παραλαβή των ιστολογικών εξετάσεων ολοκληρώνεται η δύσκολη διαδικασία του τελευταίου τετραμήνου, κυρίως του τελευταίου μήνα. Οι ειδικοί θα αποφασίσουν για τα περαιτέρω τις προσεχείς μέρες.

Αφαιρέθηκε λοιπόν καρκινικός όγκος του αριστερού πνεύμονα και προς το παρόν κλείνει ένας πολύ επώδυνος κύκλος.

Θέλω να ευχαριστήσω φίλους, συγγενείς, συντρόφους για την αμέριστη συμπαράσταση σε εμένα και την οικογένεια μου. Αν και ακόμα είμαι στο μέσο της αποθεραπείας, τα δύσκολα πέρασαν.

Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα!! Αισιοδοξία και δύναμη!

288491255 10221910024795449 730809610257034566 n

You may also like

Comments are closed.