ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: Το τελευταίο αντίο στα δύο αδέλφια…! Πανελλήνιο σοκ για την τραγωδία

Facebook
Twitter

Σήμερα θα κηδευτούν τα δύο αδέλφια που έχασαν την ζωή τους από κορονοϊό, σε διάστημα λίγων ωρών , ενώ βρίσκονταν διασωληνωμλενα στο νοσοκομείο Ρίου

Τα δύο αδέλφια που νοσηλεύονταν εδώ και εβδομάδες στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο πέθαναν το απόγευμα της Δευτέρας. Πρώτα «έφυγε» από τη ζωή, ο 64χρονος Σπύρος Τσάκας, συνταξιούχος της ΜΙΣΚΟ, ενώ λίγες ώρες μετά, ο αδελφός του Νίκος Τσάκας, μόλις 55 ετών, υδραυλικός.

Οι δύο αδελφοί διέμεναν στο ίδιο σπίτι και ήσαν και οι δύο ανεμβολίαστοι!

Ο κορονοϊός τους «χτύπησε» σχεδόν ταυτόχρονα με τον Σπύρο Τσάκα να είναι σε πιο βαριά κατάσταση και τον αδελφό του να δείχνει πως θα μπορούσε να ξεπεράσει το πρόβλημα. Ο πρώτος είχε διασωληνωθεί στην ΜΕΘ και ο δεύτερος νοσηλευόταν με ισχυρή μάσκα οξυγόνου στην Δερματολογική Κλινική που είχε μετατραπεί σε κλινική covid. Από την αρχή οι γιατροί είχαν εκτιμήσει ως ιδιαίτερα σοβαρή την κατάσταση του μεγαλύτερου αδελφού και πίστευαν πως ο Νίκος θα τα κατάφερνε!

Όμως δυστυχώς ο covid 19 απεδείχθη πιο ισχυρός και παρά τις προσπάθειες των γιατρών τα δύο αδέλφια δεν άντεξαν.

Ο Σπύρος Τσάκας δεν είχε παντρευτεί, ενώ ο μικρότερος αδελφός του είχε ένα αγόρι 22 ετών. Θλίψη και για την αδελφή τους Ασπασία. Τα δύο αδέλφια μεγάλωσαν στην οδό Γούναρη και Σισίνη, ενώ αργότερα διέμεναν στην συνοικία του Αποστόλου Παύλου.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top