ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Πάτρα: Τρόμος από καλοντυμένο 50χρονο στο Σκαγιοπούλειο!

Astynomia
Φόβος και τρόμος το πρωί της Τρίτης για δύο γυναίκες που ψώνιζαν σε σούπερ μάρκετ επί της οδού Παναχαϊκού, στο ύψος του Αποστόλου Παύλου και πάνω από το Σκαγιοπούλειο, από άνδρα γύρω στα 50 ετών.

Αφού εντελώς απρόκλητα τους επιτέθηκε φραστικά με ακατανόμαστες υβριστικές εκφράσεις, μόλις οι υπεύθυνοι του καταστήματος τον έδιωξαν εκείνος… έστησε καρτέρι και στις δύο γυναίκες περιμένοντας να βγουν και απειλώντας τες ευθέως φωνάζοντας, «βγείτε έξω να δείτε τι θα σας κάνω».

Οι δύο γυναίκες που στο μεταξύ είχαν φτάσει στα ταμεία, τρομοκρατήθηκαν και αδυνατούσαν να φύγουν από το σούπερ μάρκετ. Μάλιστα η μία έσπευσε να τηλεφωνήσει στον άνδρα της, ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι τους, δίπλα ακριβώς από το κατάστημα, ενώ η δεύτερη ζητούσε από τους υπαλλήλους να τηλεφωνήσουν στην αστυνομία.

Παρά τις συστάσεις των εργαζομένων προς αυτόν, να αποχωρήσει από το σημείο και να αφήσει ήσυχες τις γυναίκες για να βγουν από το κατάστημα και να πάνε στις δουλειές τους, εκείνος παρέμενε στο σημείο, απειλώντας ότι ήταν «αποφασισμένος για όλα».

Τελικά ένας σεκιουριτάς που τυχαία περνούσε από το σημείο, επενέβη και κατάφερε να εκδιώξει τον άνδρα τρέποντας τον σε φυγή. Έτσι οι δύο γυναίκες βγήκαν από το σούπερ μάρκετ, η μία μπήκε στο αυτοκίνητό της που ήταν παρκαρισμένο απ’ έξω ενώ η δεύτερη επέστρεψε σπίτι… συνοδεία του συζύγου της, που στο μεταξύ είχε καταφθάσει.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους στο σούπερ μάρκετ, ο εν λόγω είναι κάτοικος της ευρύτερης περιοχής (Σκαγιοπουλείου) και αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Όπως μας είπαν, έχει κάνει τα ίδια πολλές φορές στο παρελθόν. Επιτίθεται φραστικά ακόμα και στις εργαζόμενες στο ταμείο.

«Πολλές φορές μας βρίζει χυδαία, ενώ μια φορά απείλησε μία συνάδελφό ότι θα… έβγαζε σουγιά (!), όταν εκείνη αντέδρασε και του είπε σε αυστηρό ύφος να μην ξαναμιλήσει έτσι και να απομακρυνθεί από το κατάστημα», λέει στην «Πολιτεία» γυναίκα υπάλληλος.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, πάντως, ο συγκεκριμένος αρκείται μόνο σε φραστικές επιθέσεις προς γυναίκες και μέχρι τώρα δεν έχει παρατηρηθεί άσκηση σωματικής βίας από την πλευρά του, ωστόσο ο τρόμος που προκαλείται είναι έτσι κι αλλιώς αναπόφευκτος.

Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Το επίσης αξιοσημείωτο είναι ότι πρόκειται για άτομο υπεράνω πάσης υποψίας, όπως επισημάνθηκε, καθώς ένα από τα χαρακτηριστικά του είναι ότι εμφανίζεται πάντοτε καλοντυμένος και καθαρός και η γενικότερη εικόνα του παραπέμπει σε έναν αξιοπρεπή, οικογενειάρχη συμπολίτη.

Είναι μελαχρινός, με ύψος γύρω στο 1,80 και περίπου 50 ετών. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η μία από τις δύο γυναίκες απευθύνθηκε στις αστυνομικές αρχές υποβάλλοντας μήνυση κατ’ αγνώστου και δίνοντας πλήρη περιγραφή του ατόμου.

 

You may also like

Comments are closed.