ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: Βίντεο στο tik tok τρομάζει γονείς – Κορίτσι είχε πάει στο νοσοκομείο

Facebook
Twitter

Τον φόβο και τον τρόμο έχει σκορπίσει σε γονείς η νέα μόδα που κυκλοφορεί μέσω βίντεο στο tik – tok και η οποία θέλει  μικρά κορίτσια να επιζητούν με κάθε τρόπο να… ενηλικιωθούν και να δείξουν γυναίκες.

Έστω και με… ψέματα. Σύμφωνα με πληροφορίες θραύση έχει κάνει  σε 12χρονα και  13χρονα κορίτσια που τελειώνουν το δημοτικό ή αρχίζουν το γυμνάσιο, βίντεο που δείχνει με λεπτομέρειες πώς να διεισδύσουν με κάποιο αντικείμενο στον παρθενικό τους υμένα.

Και αυτό γιατί; Θέλουν να λένε ότι έχουν γνωρίσει τον έρωτα και με αυτόν τον τρόπο έχουν τα πειστήρια, εξασφαλίζοντας μια θέση στη θεωρούμενη σχολική «ελίτ» του νέου τους σχολείου,   έχοντας πλέον την αποδοχή των συμμαθητριών και των συμμαθητών τους.

Διαφορετικά, με βάση την αντίληψη που υπάρχει στις τάξεις των εφήβων (τουλάχιστον σε έναν μεγάλο ποσοστό αυτών), το να είσαι στο γυμνάσιο, χωρίς να έχεις κάνει έρωτα είναι πλέον ταμπού, ένα είδος κοινωνικού αποκλεισμού, εντός των σχολικών κοινοτήτων και ίσως αφορμή για να υποστείς τον εμπαιγμό από τους συμμαθητές σου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πριν από λίγο καιρό το βίντεο αυτό και η εφαρμογή του στην πράξη αποτέλεσε την αιτία να στείλει ένα μικρό κορίτσι  στο νοσοκομείο, καθώς λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας, χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top