ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ: “Βροχή” πέφτουν οι ακυρώσεις γάμων

Facebook
Twitter

«Βροχή» πέφτουν οι ακυρώσεις στους γάμους, με τους επαγγελματίες του χώρου να βλέπουν τα νεύρα τους να έχουν σπάσει από την εξέλιξη που έχει πάρει το όλο θέμα με τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Η μουσική στις γαμήλιες εκδηλώσεις, με βάση τα όσα ορίζουν οι κανόνες του μίνι lockdown που έχει επιβληθεί στην περιοχή μας, μπορεί να επιτρέπεται σε αντίθεση με τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που απαγορεύεται.

Όμως η… μπάλα έχει χαθεί από κάθε άποψη, όχι μόνο στο θέμα των γαμήλιων εκδηλώσεων, αλλά και γενικότερα με τα μέτρα προστασίας κατά του ιού. Βλέπετε με το μίνι lockdown που υπάρχει στην περιοχή μας ο γάμος κρατάει έως τις 12.30 το πολύ.

Στη συνέχεια οι καλεσμένοι θα πρέπει να πάνε σπίτι τους και μαζί με αυτούς οι νεόνυμφοι και οι συγγενείς τους αφού τα πρόστιμα για τις επιχειρήσεις είναι τσουχτερά και κανείς δεν θέλει να πληρώσει την χαρά του ζευγαριού σε ευρώ και σε λουκέτα.

Έτσι αρκετά ζευγάρια επιλέγουν την αναβολή του γάμου για μετά τις 10 Σεπτεμβρίου, εκεί που όλα είναι έτοιμα και κανονισμένα για τη γαμήλια δεξίωση.

Μάλιστα σε περίπτωση που οι επαγγελματίες προβάλλουν την διαφωνία τους αφού η κάθε αναβολή μπορεί να τους στοιχίσει αρκετά χρήματα, τα ζευγάρια τον ματαιώνουν εντελώς και πάνε σε άλλες επιχειρήσεις που κάνουν τις ίδιες εκδηλώσεις.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top