ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: “Βροχή” τα ραντεβού σε κομμωτήρια, κουρεία και κέντρα αισθητικής τις μέρες των γιορτών

Facebook
Twitter

Με ρυθμούς «βροχής» έκλειναν τα ραντεβού τις μέρες της εορταστικής περιόδου τα κομμωτήρια και τα κουρεία της Πάτρας, αλλά και γενικότερα τα κέντρα αισθητικής και ομορφιάς.

Τα σεσουαράκια είχαν πάρει «φωτιά» τόσο τις μέρες των Χριστουγέννων, όσο και την Πρωτοχρονιά, με τα κομμωτήρια να έχουν κίνηση που ήταν αυξημένη κατά τουλάχιστον 60% σε σύγκριση με τις άλλες περιόδους του χρόνου.

Ανάλογα αυξημένη ήταν και η κίνηση στα κουρεία, με τους άνδρες να δίνουν και αυτοί βάρος στην εξωτερική τους εμφάνιση και στην περιποίηση του εαυτού τους κατά τη διάρκεια των γιορτών.

Οι γυναίκες, πέρα από τα χτενίσματα, πήγαιναν στα κομμωτήρια για ανταύγειες και βαφή, επιλέγοντας να αλλάξουν ή να ανανεώσουν το χρώμα των μαλλιών τους τις μέρες των γιορτών για πιο επίσημες και ξεχωριστές εμφανίσεις, ενώ στα κουρεία έδωσαν και πήραν εκτός από τα κλασικά κουρέματα, τα ξυρίσματα σε μούσια και γένια.

Αρκετή κίνηση όμως είχαν και τα καταστήματα περιποίησης άκρων (νύχια), με τις μανικιουρίστριες να έχουν πολύ δουλειά, ενώ ανάλογη ζήτηση είχαν τα ραντεβού για βλεφαρίδες, αλλά και για αποτριχώσεις.

Σε γενικές γραμμές ο κόσμος παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν έδειξε ότι έχει να διαθέσει χρήματα για την ομορφιά και την φροντίδα του εαυτού του, κατά τη διάρκεια των γιορτών.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top