ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ξανά διαγωνισμός για τη μίσθωση της παλιάς Νομαρχίας στην Πατρέως

Nomarxia
Διαγωνισμό (για μια ακόμη φορά) για την εκμίσθωση του διώροφου διατηρητέου κτιρίου της παλιάς Νομαρχίας στην Πάτρα, προκηρύσσει η ΕΤΑΔ.

Συγκεκριμένα, η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. προχωρά στην προκήρυξη της διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού πλειοδοτικού Διαγωνισμού (e-auction), μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr, (κωδικός διαγωνισμού Q7336), για την εκμίσθωση διώροφου διατηρητέου κτιρίου, στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας.

Τo ακίνητο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πατρέως και Καραϊσκάκη, σε οικόπεδο εμβαδού 458,65τ.μ., αποτελούμενο από υπόγειο εμβαδού 226 τ.μ., ισόγειο εμβαδού 361 τ.μ και Α’ όροφο εμβαδού 361 τ.μ..

«Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr και να εγγραφούν, ώστε να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία και να προμηθευτούν τους Γενικούς και Ειδικούς όρους κάθε Διαγωνισμού», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Προθεσμία και τόπος υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών ορίζεται η Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021, και ώρα Ελλάδος 14.00, στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα (2ος όροφος – Πρωτόκολλο).

Η ημερομηνία διενέργειας του ηλεκτρονικού διαγωνισμού θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες, σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους Διαγωνισμών εκμίσθωσης ακινήτων της ΕΤΑΔ Α.Ε.

You may also like

Comments are closed.