ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ξεσπά ο σύντροφος της 26χρονης Λυδίας που πέθανε ξαφνικά – Έφυγε από λάθος των γιατρών

patra

Ξεσπά ο σύντροφος της 26χρονης Λυδίας στην Πάτρα που πήγε στο νοσοκομείο με συμπτώματα κρίσης πανικού και μερικές μέρες αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.

Ο σύντροφός της, μιλώντας στο Mega και την εκπομπή Live News, περιέγραψε το χρονικό της νοσηλείας της 26χρονης που έμεινε μέσα στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας για δύο εβδομάδες.
«Μπήκε με συμπτώματα κρίσης πανικού. Την πήγαμε στο νοσοκομείο, της κάναμε τις εξετάσεις, ήταν όλα μία χαρά, δεν έδειχνε κάτι. ”Απλά θα κάτσουμε”, μου λέει, ”14 μέρες θεραπεία μέσα” και για παρακολούθηση, μην τυχόν και την ξαναπιάσει», δήλωσε ο σύντροφος της νεαρής Λυδίας που μέρα με τη μέρα έδειχνε πως βελτιωνόταν και η οικογένειά της πίστευε πως πλησίαζε η μέρα του εξιτηρίου.

 

«Μετά μόλις τελειώσουν αυτά λέμε ”δόξα σοι ο Θεός, θα βγούμε, θα πάμε σπίτι μας”, ανεβαίνει πυρετός. Κάνουμε πάλι εξετάσεις. Όλες τις εξετάσεις, έτσι; Από αιμάτωμα, όγκο στο κεφάλι, τα πάντα. Μου λένε ”δεν είναι τίποτα. Απλά πρέπει να είναι από τις αντιβιώσεις που πίνει”», πρόσθεσε.

Ο πυρετός ωστόσο, δεν έπεφτε και οι γιατροί χορήγησαν παυσίπονα στην κοπέλα αλλά η 26χρονη δεν τα κατάφερε, με τους δικούς της ανθρώπους να υποστηρίζουν, όπως μεταδίδει το Mega, πως ο θάνατος της 26χρονης ήρθε από κάποιο ιατρικό λάθος. Το πόρισμα της νεκροψίας, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, λέει πως η αιτία θανάτου της 26χρονης ήταν η πλευρίτιδα, μία φλεγμονή στις μεμβράνες των πνευμόνων.

«Το παιδί ”έφυγε” από γιατρούς. Γιατί από τις εφτά το απόγευμα την τελευταία μέρα μέχρι τις 12-1 η ώρα δεν υπήρχε γιατρός που να εφημερεύει. Γιατρός, όχι εκπαιδευόμενος γιατρός», πρόσθεσε ο σύντροφός της, συμπληρώνοντας: «Ήταν το πιο ευτυχισμένο πλάσμα. Αυτό μπορούνε να το πούνε η οικογένειά της, οι γείτονες… Ήταν η πιο χαρούμενη που υπήρχε».

Υπενθυμίζεται πως έχει ζητηθεί ένορκη διοικητική εξέταση για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ιατρικές ευθύνες.

You may also like

Comments are closed.