ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Patras Art Festival: Ανοιχτό κάλεσμα σε καλλιτέχνες και εθελοντές

patras art festival
Tο πρώτο Patras Art Festival θα διοργανωθεί στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας το καλοκαίρι από τις 5 ως τις 11 Ιουλίου. Ένα πολυθεματικό φεστιβάλ που έχει σκοπό να ενώσει όλες τις τέχνες στην πόλη της Πάτρας και να αναδείξει καλλιτέχνες και ερασιτέχνες.

Τη διοργάνωση του φεστιβάλ, που θα ξεκινήσει με σεμινάρια Τσίρκου, Hand Balancing, αλλά και Σύγχρονου Χορού, έχει αναλάβει το εργαστήρι Τεχνών Θέσπις, που έχει δημιουργήσει τον πολυχώρο Art Evolution στην Πάτρα, στην Μονής Ταξιαρχών 9.

Από τις 8 ως τις 11 Ιουλίου, το φεστιβάλ θα πάρει άλλες διαστάσεις. Συγκεκριμένα:

Στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας, θα γίνουν παραστάσεις χορούτσίρκου και διάφορες άλλες δράσεις, με την είσοδο να είναι ελεύθερη προς όλους.
Παράλληλα, στον περιβάλλοντα χώρο θα γίνει έκθεση φωτογραφίας, αλλά θα υπάρχουν ζωγράφοι της πόλης και χειροτέχνες, ώστε να αναδείξουν την δουλειά τους και να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο.

Ανοιχτό κάλεσμα για φωτογράφους

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης της έκθεσης φωτογραφίας το Patras Art Festival 2021 προσκαλεί φωτογράφους να στείλουν τα έργα τους με θέμα “Άνθρωπος και Κίνηση”. Ο καθένας μπορεί να στείλει έως 4 φωτογραφίες (min. 2000×2000 pixel, 300 dpi).
Αποστολή με wetransfer στο: [email protected]
Προθεσμία 01/06/2021 – Όσοι επιλεχθούν θα ενημερωθούν με email.

Ανοιχτό κάλεσμα για σε καλλιτέχνες

Το Patras Art Festival 2021 προσκαλεί χειροτέχνες, ζωγράφους που θέλουν να λάβουν μέρος. Ο καθένας μπορεί να στείλει email στο: [email protected]
Καλείται επίσης και όποιος θέλει να βοηθήσει εθελοντικά σε αυτή την προσπάθεια να αποστείλει mail.
Περισσότερες πληροφορίες: instagram | facebook

You may also like

Comments are closed.