ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΣΤΗΜΗ

PATRAS IQ – 7η Έκθεση Καινοτομίας και Μεταφοράς Τεχνογνωσίας – 8 έως 10 Οκτωβρίου 2021

patras IQ 1

Η Οργανωτική Επιτροπή της έκθεσης Patras IQ, η οποία θα λάβει χώρα 8-10 Οκτωβρίου λαμβάνοντας υπ’ όψιν την ανάγκη των εν δυνάμει  εκθετών για την άρτια παρουσίαση του έργου τους, αποφάσισε την παράταση των εγγραφών συμμετοχής έως και την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, ενώ συνεχίζεται απρόσκοπτα η  προετοιμασία της Έκθεσης Καινοτομίας & Μεταφοράς Τεχνολογίας.

Στην τελετή των εγκαινίων της έκθεσης θα συμμετάσχει ο Υπουργός  Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Α. Γεωργιάδης, μετά την αποδοχή της  πρόσκλησης  να παραθέσει ομιλία στα εγκαίνια  την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου και ώρα 06:00 μ.μ.

Επισημαίνεται: η  συνεργασία με την HETiA//Hellenic Emerging Technologies Industry Association – Ένωση Ελληνικών Εταιρειών Αναδυόμενων Τεχνολογιών και τον Σύνδεσμο Εταιρειών Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος.

Η παρουσίαση των Κέντρων Ικανοτήτων του Πανεπιστημίου Πατρών:  “Teaching Factory” για Κατάρτιση Ανθρώπινου Δυναμικού, Ανάπτυξη και Εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών στην Βιομηχανία» & «Δίκτυα επικοινωνιών 5ης γενιάς και επόμενων: Ενίσχυση των Κάθετων Αλυσίδων Αξίας», ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες συνεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Αναλυτικές πληροφορίες: https://patrasiq.gr/

You may also like

Comments are closed.