ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πατρινό Καρναβάλι 2023: Ρεκόρ κρατήσεων – Δεν υπάρχει δωμάτιο ούτε για δείγμα το τελευταίο τριήμερο

patrino karnabali

Κοντά στο 95%, είναι η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Πάτρας για τις ημερομηνίες που κορυφώνονται η γιορτή του Πατρινού Καρναβαλιού, ένα σχεδόν μήνα πριν από το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς. Το ποσοστό αυτό, στην χρονική περίοδο που βρισκόμαστε,  δείχνει από μόνο του το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου.

Από τις 25 Φεβρουαρίου έως τις 27 του μήνα η πληρότητα αναμένεται να αγγίξει το 100%, ενώ ήδη στη booking τα δωμάτια που δηλώνονται και καταχωρούνται στην συγκεκριμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα από τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις έχουν σχεδόν εξαντληθεί.

Πιο αναλυτικά, στις αρχές της περασμένης εβδομάδας η πληρότητα στα καταλύματα που έχουν καταχωρηθεί στη συγκεκριμένη πλατφόρμα για την πόλη της Πάτρας, έφτανε το 97% τόσο για τις 25 με 26 Φεβρουαρίου, όσο και για τις 26 με 27 (Καθαρά Δευτέρα) του ίδιου μήνα.  Με βάση την ίδια πλατφόρμα υπήρχαν μόλις τρία καταλύματα για τις 25 και 26 Φεβρουαρίου και τέσσερα για τις 26 και 27.

Μόνο για τις ημέρες 24 με 25 Φεβρουαρίου η πληρότητα στην Πάτρα, πάντα με βάση την Βooking, έπεφτε κάτω από το 90% και συγκεκριμένα στο 86%,  με 19 καταλύματα διαθέσιμα, με το ενδιαφέρον για διανυκτέρευση, όπως είναι λογικό,  να είναι μικρότερο για  το βράδυ της τελευταίας Παρασκευής.

You may also like

Comments are closed.