ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πατρινοί δρομείς στα χνάρια του Π.Π Γερμανού – Έτρεξαν μέχρι τα Καλάβρυτα

Facebook
Twitter
Δέκα ερασιτέχνες αθλητές, για να τιμήσουν την 25η Μαρτίου, πραγματοποίησαν ένα πραγματικό άθλο, αφού έτρεξαν και περπάτησαν από Πάτρα έως Καλάβρυτα, ακολουθώντας το μονοπάτι του Π.Π.Γερμανού. Ένα ιστορικό μονοπάτι, από Πάτρα, Νεζερά, Μακελλαριά, Φλάμπουρα, Κούτελη Καλάβρυτα, μια διαδρομή 57 χιλιομέτρων.

Οι δέκα αθλητές μέλη του συλλόγου «Μπαρουτοκαπνισμένοι Πάτρας» ξεκίνησαν στις 6 τα ξημερώματα, από το Achaia Clauss και περίπου στις 5 το απόγευμα έφτασαν στα Καλάβρυτα, όπου τους περίμενε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος και ο Πρόεδρος της Τ.Κ.Καλαβρύτων κ. Μενούνος, μπροστά από το νέο Πολύκεντρο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης.

Ο κ. Παπαδόπουλος ευχαρίστησε τα μέλη της ομάδας, τονίζοντας ότι τέτοιες προσπάθειες είναι άξιες επαίνου και η δημοτική αρχή θα στηρίξει στο μέλλον, ώστε το ιστορικό μονοπάτι να αναδειχθεί και να αποτελέσει σημείο αναφοράς, τόσο για την ιστορικότητά του, όσο για ενναλακτικές μορφές αθλητισμού και πεζοπορίας.
Σε όλους τους συμμετέχοντες, δόθηκαν αναμνηστικά δώρα από τον Δήμο και τα ανάλογα φιλέματα.
Οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν: οι Καμίσης Παναγιώτης, Ντούσκας Βασίλης, Περδίκης Περικλής, Πυργάς Ιωάννης, Μανέτας Βασίλης, Ζεβουδάκης Σωτήρης, Αλεξίου Περικλής, Καλογεράς Γιώργος, Σινούρης Παναγιώτης και Δαλιάνης Γιώργος, όλοι από την Πάτρα.
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top