ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πειραιάς: Περίμενε το θάνατο εγκλωβισμένος σε μια δεξαμενή, γράφοντας μηνύματα στους τοίχους

tzois xoreftis
Ούτε η πιο νοσηρή φαντασία δεν θα μπορούσε να διανοηθεί τον αργό και βασανιστικό θάνατο που είχε ο 27χρονος Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ, μέσα στη δεξαμενή της ερειπωμένης έπαυλης Μαυρομιχάλη, στον Πειραιά.

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» ότι ο άτυχος Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ, ήταν για μέρες ζωντανός, παγιδευμένος στη δεξαμενή, ενώ μάταια καλούσε σε βοήθεια. Δυστυχώς κανείς δεν τον άκουγε και όταν πια τον βρήκαν ήταν πλέον αργά.

Νιώθοντας τη ζωή του να φεύγει, χάραξε στα τοιχώματα της δεξαμενής με μια κοφτερή πέτρα, τα τελευταία σημάδια της ύπαρξής του. Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, που ερεύνησαν την άδεια υδατοδεξαμενή βάθους πέντε μέτρων, έμειναν συγκλονισμένοι από το σκηνικό τρόμου και απελπισίας που αντίκρυσαν.

“Here since 21.08.2020”, έγραφε δηλώνοντας, ότι βρισκόταν εκεί παγιδευμένος, από την ημέρα που εξαφανίστηκε. Με κάθετες γραμμές μετρούσε τις ημέρες που περνούσαν χωρίς βοήθεια. Άντεξε χωρίς τροφή και νερό για οχτώ περίπου μέρες. Όταν ένιωσε το τέλος να πλησιάζει, έγραψε:

Tried everything…” – «έκανα ό,τι μπορούσα…»

Σε ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με την εκπομπή, ο δικηγόρος της οικογένειας, Χαράλαμπος Τσιανάκας, ανέφερε σοκαρισμένος:

«Ο Τζόις είχε μαρτυρικό θάνατο και αυτό πλήγωσε ανεπανόρθωτα την οικογένειά του, που ήρθε στην Ελλάδα για να λάβει τις απαντήσεις που ζητούσε. Από κάποια στοιχεία που βρέθηκαν στην υδατοδεξαμενή και ερευνούν οι Αρχές, δεν πιστεύουμε πως ήταν ατύχημα. Θεωρώ πως τις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις.»

You may also like

Comments are closed.