ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πελετίδης για την Πανελλαδική απεργία: «Πρέπει να σημάνει συναγερμός»

peletidis dilosi gia apergia
Η Δημοτική Αρχή, την Πέμπτη 10 Ιούνη, θα είναι στους δρόμους του αγώνα, μαζί με όλους τους εργαζόμενους του Δήμου, μαζί με την εργατική τάξη της πόλης μας.

Την Πέμπτη οι εργαζόμενοι, θα δώσουν βροντερό «παρών» και θα συμμετέχουν μαζικά στην πανελλαδική πανεργατική απεργία και συγκέντρωση στις 10.30 το πρωί, στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας.

Η κυβέρνηση κατέθεσε στην Βουλή το νομοσχέδιο έκτρωμα, που καταργεί την κατάκτηση του αιώνα, το 8ωρο, τον σταθερό ημερήσιο εργάσιμο χρόνο, την Κυριακάτικη αργία. Νομοθετεί το 12ωρο και την δουλειά «ήλιο με ήλιο», επιβάλλοντας τον εργασιακό μεσαίωνα.

Θέλουν να βάλουν στο γύψο και να καταργήσουν το κατακτημένο με αγώνες και θυσίες, δικαίωμα των εργαζομένων στην απεργία και την οργάνωσή τους στα Σωματεία.

Πρέπει να σημάνει συναγερμός.

Αυτό το νομοσχέδιο δεν παίρνει διορθώσεις.

Με τους αγώνες τους οι εργαζόμενοι, θα το καταργήσουν στην πράξη.

Είναι καιρός, αυτοί που ιδρώνουν και χτίζουν τον τόπο μας, να κάνουν κουμάντο και ν’ απολαμβάνουν σε όλους τους τομείς της ζωής τους, τα αποτελέσματα της δουλειάς τους.

You may also like

1301809 ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

28η Οκτωβρίου: Ζωντανά η Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών

Ζείτε ζωντανά την Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών ...

Comments are closed.