ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ: Νέα «απόβαση» στην Αθήνα – Θα επιδιώξει συνάντηση με Μητσοτάκη

SYNTAGMA

Για την προσεχή Τρίτη 26 Ιουλίου «κλείδωσε» η νέα «απόβαση» του Δήμου, σωματείων και συλλόγων στην Αθήνα με αίτημα την χρηματοδότηση της μισθοδοσίας των συμβασιούχων της Κοινωφελούς που έχουν επιστρέψει στις θέσεις τους με δικαστικές αποφάσεις.

Σύμφωνα με το κάλεσμα που απευθύνει η δημοτική Αρχή στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τα σωματεία των εργαζομένων, τις Επιτροπές Αγώνα των συμβασιούχων, αλλά και σε πολίτες η κινητοποίηση θα γίνει στις 11 το πρωί στο Σύνταγμα και από εκεί θα πραγματοποιηθεί πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου.

«Διεκδικούμε την έκτακτη χρηματοδότηση του Δήμου μας, ώστε να καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στη μισθοδοσία, στην ασφάλιση, στην παροχή Μέσων Ατομικής Προστασίας, των 714 συμβασιούχων εργαζομένων που έχουν επανέλθει για εργασία στο Δήμο, μέσω δικαστικών αποφάσεων. Δε θα δεχτούμε να υπάρξει απλήρωτος εργαζόμενος στο Δήμο Πατρέων! Δε θα αποδεχτούμε να αποποιούνται το κράτος και η Κυβέρνηση τις ευθύνες τους και να τις μεταφέρουν στο Δήμο, στους συμπολίτες μας.

Διεκδικούμε την κάλυψη των αναγκών του Δήμου, με μόνιμο προσωπικό, με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα και αξιοπρεπείς μισθούς. Ο Δήμος χρειάζεται εκατοντάδες ακόμη μόνιμους εργαζόμενους σε όλες τις υπηρεσίες του, για να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες των δημοτών. Οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να ζουν με μισή δουλειά, μισή ζωή, όμηροι των δικαστηρίων!

You may also like

Comments are closed.