ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πέλλα: Θρίλερ με τον θάνατο 68χρονης μετά τον εμβολιασμό (vid)

Facebook
Twitter
Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος μιας 68χρονης γυναίκας στην Πέλλα μετά τον εμβολιασμό της με τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer.

Η οικογένειά της κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου, σύμφωνα με την οποία, η 68χρονη έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 14 Απριλίου, ενώ η δεύτερη ήταν προγραμματισμένη για τις 4 Μαΐου. Μετά την δεύτερη δόση, η γυναίκα έμεινε μισή ώρα στο Κέντρο Υγείας όπου της έγινε ο εμβολιασμός και αποχώρησε, έχοντας μαζί της την κόρη της, η οποία την είχε συνοδεύσει.

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα προς το βράδυ της 4ης Μαΐου, η 68χρονη άρχισε να νιώθει σκοτοδίνη, είχε εμετούς και παράλυση στα χέρια και στα πόδια. Τα παιδιά της την πήγαν στο νοσοκομείο όπου περιέγραψε στον εφημερεύοντα γιατρό τα συμπτώματα που είχε.

Εκεί, της έκαναν κάποιες εξετάσεις χωρίς να διαπιστωθεί κάτι, ενώ όπως ισχυρίζονται τα παιδιά της 68χρονης, από το νοσοκομείο οι γιατροί είπαν πως επρόκειτο για παρενέργειες της δεύτερης δόσης του εμβολίου και ότι δεν θα ξανασυμβεί, δίνοντας εξιτήριο στην γυναίκα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Ξυλουργίδης, μιλώντας στο OPEN, αναφέρθηκε στις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η γυναίκα, σημειώνοντας πως η οικογένειά της θέλει απαντήσεις:

«Η νεκροψία-νεκροτομή έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης» είπε, ειδικότερα, και σημείωσε πως η γυναίκα έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου στις 4 Μαΐου και στις 5 του μηνός έχασε τη ζωή της. Η 68χρονη, σύμφωνα με τον δικηγόρο, «δεν είχε υποκείμενα νοσήματα ή πρόβλημα υγείας».

«Δεν έχουμε αιτία θανάτου, αύριο στη νεκροψία-νεκροτομή (σ.σ. θα φανεί)» τόνισε ο ίδιος. Επεσήμανε πως η οικογένεια «δεν επιρρίπτει ευθύνες, προς το παρόν, ούτε στους γιατρούς, ούτε στο εμβόλιο. Τους ενδιαφέρει να μάθουν την αλήθεια».

Καταλήγοντας, τόνισε πως η οικογένεια έχει ορίσει σύμβουλο για τη νεκροψία και θα ζητήσει σήμερα τον πλήρη ιατρικό φάκελο για τον θάνατό της.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top