ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πελώνη: Να μη μιλάει για διχασμό ο κ.Τσίπρας

Facebook
Twitter
Απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, τόνισε: «Θα συνιστούσαμε στον κ. Τσίπρα να μη μιλάει για διχασμό, ειδικά λίγες μέρες μετά τις 5 Ιουλίου. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος πρόσθεσε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Πολύ περισσότερο να μην ισχυρίζεται ότι έβαλε πλάτη στην πανδημία, όταν από την πρώτη στιγμή λέει «όχι» σε όποια πρωτοβουλία αναλαμβάνει η κυβέρνηση για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Καλωσορίζουμε την όψιμη προτροπή του στους πολίτες να εμβολιαστούν, παρότι την ίδια στιγμή ηγετικά στελέχη του κόμματός του ρίχνουν νερό στο μύλο του αντιεμβολιαστικού κινήματος».

Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγορεί την κυβέρνηση ότι:

«-Αντί να ενισχύσουν τα δημόσια νοσοκομεία, ενίσχυσαν τα φιλικά τους ΜΜΕ. Και τώρα ετοιμάζονται και να κλείσουν περιφερειακά νοσοκομεία εν μέσω πανδημίας.

-Αντί να αγοράσουν λεωφορεία και να αυξήσουν τους συρμούς του μετρό, έβαζαν τους επιστήμονες να λένε ότι δεν κολλάει στα ΜΜΜ. Αντί να κάνουν σοβαρούς ελέγχους και ιχνηλάτηση, άφηναν κρούσματα να εισέρχονται στη χώρα, την ίδια ώρα που κουνούσαν το δάχτυλο και έριχναν αυστηρά πρόστιμα στους πολίτες.

-Αντί να πείσουν τους πολίτες για τον εμβολιασμό, έστελναν αντιφατικά μηνύματα με την παιδαριώδη διαχείριση για τη χορήγηση του εμβολίου της AstraZenecaμ αλλά και τη χυδαία σύνδεση του εμβολίου με το χαρτζιλίκι των 150 ευρώ για τους νέους.

-Αντί να πάρουν μέτρα για την μετάλλαξη Δέλτα που χτυπά και τη χώρα μας, καλούσαν τους πολίτες να πετάξουν τις μάσκες. Και τώρα λένε πως πρόκειται για “παρεξήγηση” και τις επαναφέρουν, αφού έγινε η ζημιά.

-Και τέλος, αντί να ενώσουν την κοινωνία απέναντι στον κοινό εχθρό, επενδύουν στον διχασμό και χωρίζουν τους πολίτες ανάμεσα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top