ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Περίεργο συμβάν σε σχολική εκδρομή – Ο δάσκαλος επέπληξε τους μαθητές που είχαν πάρει δικό τους φαγητό

4 2
Απίστευτο και όμως αληθινό! Δάσκαλος Δημοτικού επέπληξε τους μαθητές που δήλωσαν ότι θα συμμετάσχουν στην εκπαιδευτική εκδρομή αλλά θα έπαιρναν δικό τους φαγητό μαζί τους  και δεν θα έτρωγαν στο εστιατόριο που είχε επιλεγεί από το σχολείο.

«Είναι ντροπή, τους είπε, να φέρνουν κάποιοι ταπεράκια με φαγητό», ταπεινώνοντας μαθητές που οι γονείς τους αδυνατούσαν  οικονομικά να τους εξασφαλίσουν τα χρήματα για το εστιατόριο. Ναι είναι ντροπή, αλλά όχι για τα παιδιά.

Ντροπή είναι που υπάρχουν εκπαιδευτικοί που δεν μπορούν να αντιληφθούν τις  οικονομικές δυσκολίες οικογενειών στις μέρες μας. Το γεγονός σχολιάστηκε έντονα και «πέρασε τα σύνορα» του δημοτικού σχολείου.

Και ορισμένοι γονείς το επέκτειναν και με το δίκιο τους. Και αναρωτήθηκαν αν ο δάσκαλος έπαιρνε… ποσοστά από το εστιατόριο που είχε κλειστεί προκειμένου να γευματίσουν οι μαθητές. Καλό θα είναι λοιπόν να μην «υποχρεώνει» γονείς σε τέτοια έξοδα…

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

You may also like

Comments are closed.

super market ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Στα ύψη ξανά οι τιμές στα super market – Ανατιμήσεις έως 20% τις επόμενες ημέρες – Ποια προϊόντα επηρεάζονται

Νέο κύμα ανατιμήσεων θα σαρώσει τα σούπερ μάρκετ τον Φεβρουάριο. Μάλιστα, τα τιμολόγια χονδρικής εμφανίζονται «φουσκωμένα» για τον Φεβρουάριο έως και 20%. ...