ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Εκαναν δουλειές της… νύχτας στο S/M –Ο Δήμος αποφάσισε την «σφράγισή» του – ΦΩΤΟ

μαρκετ 1

Επεισοδιακή η νύχτα της Παρασκευής στο super market του Ψαροφαϊου για το οποίο η «Πολιτεία» αποκάλυψε ότι λειτουργούσε παράνομα παραβιάζοντας τις διατάξεις «χρήσης γης» που επιτρέπει λειτουργία καταστημάτων έως 200 τ.μ. στην περιοχή και περιέργως άνοιξε χρησιμοποιώντας… πάνω από 800 τ.μ.

Γύρω στις 11 τη νύχτα ξεκίνησαν εργασίες σε μία προσπάθεια να «περιορίσουν» τα τετραγωνικά μέτρα ή με κάποιο πολεοδομικό «παράθυρο» να μπορέσουν να λειτουργήσουν (πιθανόν χωρίζοντας το μαγαζί; Άγνωστο!).

Οι περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και επί τόπου βρέθηκε περιπολικό. Οι εργάτες απομακρύνθηκαν όμως μόλις το όχημα της ΕΛ.ΑΣ. αποχώρησε… εκείνοι επανήλθαν και συνέχισαν! Οι περίοικοι ειδοποίησαν εκ νέου την Αστυνομία, το περπολικό εμφανίστηκε και πάλι και μπροστά στο ενδεχόμενο… αυτόφωρης διαδικασίας όλοι αποχώρησαν.

Οι εξελίξεις από σήμερα Δευτέρα αναμένονται ραγδαίες καθώς όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή, ο Δήμος Πατρέων αποφάσισε τη σφράγιση του καταστήματος, καθώς διαπιστώθηκε πως δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις στα τετραγωνικά μέτρα που προβλέπονται από τις χρήσης γης, για την εγκατάστασή του, στην περιοχή του Ψαροφαΐου.

Η σφράγιση του καταστήματος ορίστηκε για τις 7 Δεκεμβρίου του 2022 και μέχρι τότε οι υπεύθυνοι του καταστήματος τροφίμων υποχρεούνται να απομακρύνουν τα ευπαθή προϊόντα από τον χώρο.


Από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας

Στιγμιότυπο οθόνης 2022 12 04 214729

You may also like

Comments are closed.