ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Περιστέρι: “Έτσι όπως σκότωσες την αδελφή μου, έτσι θα σε σκοτώσω και εγώ”

17xroni peristeri 3
Σοκ στο πανελλήνιο προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 17χρονης Στο Περιστέρι, την ώρα που οι αστυνομικοί σαρώνουν το λεκανοπέδιο για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον ύποπτο σύντροφο της άτυχης κοπέλας που βρέθηκε φρικτά δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της.

Η αδελφή του άτυχου κοριτσιού, «ξεσπά» στο star.gr για όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες και στέλνει ένα μήνυμα στον νούμερο ένα ύποπτο δολοφόνο της αδελφής της, λίγες ώρες πριν την αποχαιρετήσει για πάντα.

Η αδερφή της 17χρονης δίνει τη δική της απάντηση σε όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες για την υπόθεση και στέλνει το δικό της μήνυμα στον σύντροφο της αδικοχαμένης αδερφής της που αναζητείται για τη δολοφονία της:

«Καταρχάς σχολιάζουν με αρνητικά σχόλια κάτι που μας επηρεάζει όλους. Δεύτερον, δεν είμαστε Ρομά και τρίτον ένα μήνυμα να δημοσιευτεί για να το δουν όλοι και σίγουρα ο δράστης. Από εμένα, όπου βρίσκεσαι, θα σε βρω. Έτσι όπως σκότωσες την αδελφή μου που την έπνιξες, έτσι θα σε σκοτώσω και εγώ, με τα ίδια μου τα χέρια. Για να πάρω δικαιοσύνη για την ψυχή της καρδούλας μου».

Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Η έκθεση του ιατροδικαστή για τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι αποκαλύπτει σοκαριστικά στοιχεία.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, διαπιστώθηκε «ασφυκτικός μηχανισμός θανάτου, συνεπεία απόφραξης των εξωτερικών αεροφόρων οδών».

Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά που επιβεβαιώνουν τις πρώτες εκτιμήσεις, ο δράστης χρησιμοποίησε τα χέρια του για να σκοτώσει την ανήλικη. Με το ένα χέρι, το αριστερό, φέρεται να της πίεζε τη μύτη και το κεφάλι -και μάλιστα άφησε σημάδια, αμυχές και μικροεκδορές, στο πρόσωπό της αριστερά- και με το δεξί τής έκλεισε το στόμα, πιθανότατα χρησιμοποιώντας κάποιο μικρό ύφασμα, ένα πανάκι ενδεχομένως. Στο σώμα της 17χρονης εντοπίστηκαν και διάσπαρτα κάποιες μικροεκχυμώσεις.

You may also like

Comments are closed.