ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πέθανε ο 49χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στο Πάνορμο της Κρήτης

Facebook
Twitter
Την τελευταία του πνοή άφησε ο 49χρονος άνδρας που πυροβόλησε και σκότωσε μια 47χρονη γυναίκα στο Πάνορμο στο Ρέθυμνο ενώ μετά πάλευε για τη ζωή του καθώς είχε αυτοτραυματιστεί.

Ωστόσο, σύμφωνα με το cretalive.gr, άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 49χρονος μετά την δολοφονία της 47χρονης είχε αυτοπυροβοληθεί στο πρόσωπο με το ίδιο όπλο ενώ είχε υποβληθεί και σε πολύωρη γναθοχειρουργική επέμβαση.

Πρόσφατα μάλιστα είχε βγει από την ΜΕΘ και νοσηλευόταν φρουρούμενος σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο του Βενιζελείου, ωστόσο υπέκυψε όπως επιβεβαίωσε στο Cretalive ο Διοικητής του νοσοκομείου, κ. Κώστας Τερζάκης,  στις 00.30, με τον κ. Τερζάκη να τονίζει πως αναμένεται νεκροψία-νεκροτομή για τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Υπενθυμίζεται ότι το μοιραίο εκείνο κυριακάτικο απόγευμα της 8ης Αυγούστου, όπως είχε γράψει το Cretalive, η άτυχη 47χρονη δέχθηκε πισώπλατα πυροβολισμούς από καραμπίνα, με αποτέλεσμα να κοπεί το νήμα της ζωής της.

Να σημειωθεί ότι οι διωκτικές αρχές συνεχίζουν τις προσπάθειες να αποσαφηνιστούν τα κίνητρα που οδήγησαν στην νέα γυναικοκτονία, από τις πολλές που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top