Πέτσας μετά τη συνάντηση με Πελετίδη: «Θα προσπαθήσουμε άμεσα για ένα καλύτερο αποτέλεσμα»

Facebook
Twitter
Δηλώσεις με τη σειρά του έκανε και ο Υφυπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη.

Ο κ.Πέτσας αναφέρθηκε στα όσα ειπώθηκαν στο Δημαρχείο, τόνισε πως όλα θα μεταφερθούν στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ έκανε έκκληση στους πολίτες να αποφεύγουν τα σημεία συνοστισμού.

Επιπλέον, υπογράμμισε πως η Κυβέρνηση θα εξετάσει τι μπορεί να γίνει άμεσα για ένα καλύτερο αποτέλεσμα, αναφορικά με το άνοιγμα των καταστημάτων.

Οι δηλώσεις του:

«Βρίσκομαι εδώ κατ’ εντολή του πρωθυπουργού για να αναδείξουμε πως αυτή τη μάχη τη δίνουμε μαζί. Συζητήσαμε βασικά θέματα και τα δύο βασικά σημεία ήταν πως μπορούμε να έχουμε μια αυξημένη επιδημιολογική επιτήρηση και πως μπορούμε να αυξήσουμε τα τεστ και τα κλιμάκια. Κάνω έκκληση να αποφεύγουν οι πολίτες τις συγκεκριμένες περιοχές που παρατηρούνται φαινόμενα συνωστισμού.

Για αυτούς που διεκδικούν το άνοιγμα της αγοράς, ξέρουμε πως ένας τρόπος διεκδίκησης είναι οι συγκεντρώσεις. Θα έπρεπε να βρεθούν άλλοι τρόποι για να αποφευχθεί η διασπορά του ιού. Θα ακολουθήσουν συζητήσεις με τον επιχειρηματικό κόσμο, θα τα μεταφέρω όλα στον Πρωθυπουργό και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε άμεσα για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.»

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top