ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΓΝΠ: Το «ευχαριστώ» του πατέρα του 17χρονου που νοσηλευόταν στην ΜΕΘ

nosokomeio rio2

Εκτός της ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών βρίσκεται έπειτα από πολλές μέρες ο 17χρονος άνδρας, ο οποίος  με τη βοήθεια των γιατρών απέφυγε την διασωλήνωση.

Μάλιστα, ο πατέρας του, φανερά ευγνώμων για την εξέλιξη της υγείας του παιδιού του, με επιστολή του, ευχαρίστησε το προσωπικό του νοσοκομείου Ρίου αναφέροντας:

“Ελπίζω να μη ζήσει κανένα γονιός μια τόσο τραγική εμπειρία να μαθαίνει ότι το παιδί του βρίσκεται σε τόσο σοβαρή κατάσταση που να χρήζει εισαγωγής στη ΜΕΘ!Δυστυχώς υπήρξα θύμα αυτης της απαίσιας πραγματικότητας την ώρα που ήδη η σύζυγός μου πάλευε με έντονα συμπτώματα πνευμονιας , εξαιτίας του ιού στην παθολογική κλινική του Ριου.

Επιπρόσθετως , εκτός των άλλων είχα να διαχειριστώ τόσο την αδιακρισια όσο και διασπορά ψευδών ειδήσεων μέρους των μ.μ.ε , ειδήσεων που θα μπορούσαν να αποτελέσουν σοβαρό παράγοντα επιδείνωσης για την εξαιρετικά εύθραυστη υγεία της συζύγου μου.

Μέσα σε αυτή τη δίνη των γεγονότων και ενώ οι φόβοι μου για την πορεία της υγειας του γιου μου πολλαπλασιάζονταν, οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ  υπερέβαλαν εαυτούς και κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να μην καταστεί αναγκαία η διασωληνωση του.

Η πληροφόρηση επίσης και από τους γιατρούς και από τους νοσηλευτές ήταν πάντα επαρκής ,συνειδητοποιώντας την τεράστια αγωνία μου. Σε κάθε κλήση μου ήταν συνεχώς υποστηρικτικοί και διεπίστωσα ότι η φροντίδα που παρείχαν στο γιο μου ήταν η ίδια που θα προσέφεραν και στο δικό τους παιδι! Η προσπάθεια που έκαναν να διατηρήσει ο μικρός μου την ψυχραιμία του,την ηρεμία του και τη αισιοδοξία του ήταν συγκλονιστική!

Τους ευχαριστώ ειλικρινά από τα βάθη της ψυχής μου για όλα όσα έκαναν για αυτόν!Ας γίνει γνωστό σε κάθε Αχαιό, ότι οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ του ΠΓΝΠ , πέραν του ότι είναι αξιολογοι επιστήμονες , λειτουργούν με αυταπάρνηση , διαθέτουν ανθρωπιά και ενσυναίσθηση!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους και θα είμαι πάντοτε ευγνώμων”.

You may also like

Comments are closed.