ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πήγε σπίτι του και τρόμαξε να το γνωρίσει – Του πήραν μέχρι και τις κουρτίνες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΙΝΤΕΟ

diarrixi 873x432.jpg

Στόχος κλεφτών πέντε φορές σε μερικά χρόνια, έχει γίνει το σπίτι Καρπενησιώτη επαγγελματία στο Σταθμό Στάμνας Αιτωλοακαρνανίας. Την τελευταία φορά οι κλέφτες του πήραν μέχρι και τις κουρτίνες!

Παλαιότερα του είχαν πάρει ακόμη και τα κουφώματα από τις πόρτες και τα παράθυρα, τώρα όμως λέει σκωπτικά στο LamiaReport, του άφησαν τουλάχιστον τις πόρτες για να μπορεί να το κλειδώσει!

Οι κλέφτες κατά καιρούς του έχουν πάρει, οικιακές συσκευές, σερβίτσια και λοιπό οικιακό εξοπλισμό (καρέκλες, τηγάνια, μαχαίρια), είδη προσωπικής υγιεινής, μέχρι ντενεκέδες με λάδι.

Αιτωλοακαρνανία: Πήγε σπίτι του και τρόμαξε να το γνωρίσει - Του πήραν μέχρι και τις κουρτίνες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΙΝΤΕΟ Αιτωλοακαρνανία: Πήγε σπίτι του και τρόμαξε να το γνωρίσει - Του πήραν μέχρι και τις κουρτίνες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΙΝΤΕΟ

«Ρε φίλε να έρθουν να μου τα ζητήσουν να μην μου χαλάνε τις πόρτες», συμπληρώνει θέλοντας να διασκεδάσει τον πόνο του από τις συνεχείς καταστροφές.

Οι υποψίες του κινούνται γύρω από περιστασιακούς εργάτες γης που συναθροίζονται κατά περιόδους στην περιοχή από άλλα μέρη και πιθανότατα το χρησιμοποιούν ως κατάλυμα, ενώ φεύγοντας το «καθαρίζουν» από ότι χρήσιμο. Ούτε «airbnb»!!!

You may also like

Comments are closed.