ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πικέ: ‘Εξαλλος με τους όρους διαζυγίου που του επιβάλλει η Σακίρα – Βιάζεται να λήξει το «σίριαλ»

Facebook
Twitter

Ο Ζεράρ Πικέ φέρεται να είναι οργισμένος με τους όρους «διαζυγίου» που διεκδικεί η πρώην αγαπημένη του Σακίρα. Βιάζεται μάλιστα να μπει ένα τέλος στο σίριαλ του πολύκροτου χωρισμού τους για να συνεχίσει τη ζωή του.

Ο Ζεράρ Πικέ είναι τόσο εκνευρισμένος από τη στάση της πρώην συζύγου του, που σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Marca, αποχώρησε από μία πρόσφατη συνάντηση που είχαν για να συζητήσουν την επιμέλεια των παιδιών τους.

Η Κολομβιανή σταρ διεκδικεί την πλήρη επιμέλεια των παιδιών τους και σκοπεύει να μετακομίσει άμεσα μαζί τους στο Μαϊάμι. Μετά από πολλές εβδομάδες διαπραγματεύσεων και συναντήσεων, ο άσος της Μπαρτσελόνα ήλπιζε να βάλει τέλος σε όσα συμβαίνουν.

Σύμφωνα με τη La Vanguardia ωστόσο ο Πικέ έχει απογοητευτεί με τη Σακίρα για όλα τα εμπόδια που υποστηρίζει ότι βάζει για την επίτευξη συμφωνίας και «θέλει να τερματίσει την ατελείωτη σαπουνόπερα» που ξεκίνησε από τις αρχές του καλοκαιριού.

Η Σακίρα έχει «λίστα» με τις απιστίες του Πικέ

Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, οι αποκαλύψεις για το λαμπερό πρώην ζευγάρι δεν έχουν τέλος. Οι δυο τους έκαναν γνωστό τον χωρισμό τους πριν μερικούς μήνες, με τον Ζεράρ Πικέ να εμφανίζεται λίγο μετά δημόσια με τη νέα του σύντροφο.
Ο λόγος για την 23χρονη Κλάρα Τσία Μαρτί, με την οποία ο ποδοσφαιριστής φέρεται να διατηρούσε δεσμό, ενώ ήταν μαζί με τη Σακίρα.

Δημοσίευμα της Marca υποστηρίζει πως αν ο Πικέ επιμείνει νομικά και προσπαθήσει να διεκδικήσει κι εκείνος την επιμέλεια των δύο τους παιδιών, η Σακίρα θα περάσει στην «αντεπίθεση», δημοσιεύονας πληροφορίες για τις απιστίες του πρώην της όλα αυτά τα χρόνια.

Η κατάσταση μεταξύ των δύο πρώην είναι πολύ τεταμένη αυτή τη στιγμή, είναι ξεκάθαρο ωστόσο ότι θέλουν να αποφύγουν πάση θυσία τη δίκη, καθώς δεν είναι διατεθειμένοι σε καμία περίπτωση να εμφανιστούν ενώπιον δικαστή.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top